Viceprimarul Mangaliei Ion Mincă:

"Să plece Tusac din Primărie!"

1843
Printr-un comunicat de presă, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a anunțat vineri că a dat o nouă dispoziție privind atribuțiile viceprimarului Ion Mincă. Potrivit acestui comunicat, principala atribuție a viceprimarului Mangaliei va fi "îndrumarea și supravegherea activității Biobazei Mangalia". După ce Tusac l-a pus pe fostul viceprimar, liberalul Viorel Oleniuc, "să numere pescărușii pe fereastră", determinându-l pe acesta să renunțe la funcție, edilul își încearcă norocul și cu Mincă, trimițându-l să aibă grijă de câinii din biobază. Primarul social-democrat se mândrește că a reușit să îi amenajeze inclusiv un birou în incinta biobazei.
"Prin aceeași dispoziție s-a stabilit și programul de lucru al viceprimarului: luni-miercuri între orele 8 și 16, joi între orele 8 și 18, iar vineri de la ora 8 la ora 13. În fiecare luni, viceprimarul Ion Mincă va prezenta un raport de activitate al săptămânii precedente primarului Mihai Claudiu Tusac", se mai arată în comunicat.
"O să mă mut la el în camping, acolo unde stă el cu familia lui. Asta o să fac", a declarat pentru început viceprimarul. "Este un cretin. Eu am biroul meu în Primărie și nu voi renunța. Să știe că sunt acolo. Să știe că stau deasupra lui", a adăugat Ion Mincă. Liderul conservatorilor a respins varianta de a renunța la această funcție prin demisie. "De ce să renunț eu? Să îi fac hatârul? Să plece el din Primărie!", a încheiat el.
După ce a reușit să îl umilească pe fostul lider al liberalilor din Mangalia (așa cum Viorel Oleniuc însuși a recunoscut) în toamna lui 2008 când i s-a spus să numere pescărușii sau să facă curățenie, la propriu, în primărie, Tusac constată brusc că "normal ar fi ca această funcție să fie ocupată, conform alegerilor și sprijinului acordat la alegeri, de către un membru PNL". "Această formațiune politică are oameni de valoare, care ar putea îndeplini cu succes această funcție", a mai avut o revelație primarul mangaliot.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2985 secunde