SCANDAL și DEMITERI / Cad capete în PDL Constanța

3236
18
SCANDAL și DEMITERI / Cad capete în PDL Constanța - confpdl87-1340047992.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Permanent Județean al PDL Constanța s-au reunit, ieri, în cadrul unei ședințe de partid. Ținând cont de ultimele evenimente legate de alegerile locale, dar și de disputele existente între unii membri de partid ai PDL Constanța, în cadrul întâlnirii de ieri s-a supus la vot susținerea președintelui Christian Gigi Chiru pentru continuarea mandatului. Astfel, au fost înregistrate 22 de voturi pentru susținere și două abțineri.
Totodată, s-a supus la vot excluderea din partid a președintelui Organizației de Tineret a PDL, Mihai Petre, fiind exprimate 17 voturi pentru excludere, patru voturi pentru demitere și două abțineri. Alături de Mihai Petre, s-a mai stabilit și excluderea din partid a lui Dorin Opreanu. Conform unor surse din interiorul partidului, cei doi sunt acuzați că, în loc să fie angrenați în campania electorală a PDL-ului, ei au făcut campanie electorală pentru UNPR.
Tot în cadrul ședinței de ieri, s-a supus la vot dizolvarea Biroului Permanent Local al Organizației Municipale Constanța, fiind expri-mate 21 de voturi pentru și o abținere. Cei prezenți au supus la vot și propu-nerea ce viza demiterea președintelui Organizației Municipale a PDL Constanța, Maria Stavrositu, în urma votării fiind înregistrate 22 de voturi pentru.
În acest context, s-a supus la vot și desemnarea unui președinte in-terimar pentru Organizația Municipală. Cu 21 de voturi pentru și o abținere, a fost propus președinte interimar al BPL al PDL Constanța, deputatul Constantin Chirilă.
Pe de altă parte, în aceeași ședință, s-a luat decizia ca toți membrii BPJ să activeze în perioada următoare pentru susținerea can-didatului Zanfir Iorguș la funcția de primar al municipiului Mangalia.
În final, în unanimitate de voturi, s-a luat decizia ca Organizația Județeană a PDL Constanța să-l susțină pe Vasile Blaga pentru funcția de președinte al PDL.

Vizavi de decizia care a fost luată față de ea, Maria Stavrositu a decla-rat că aceasta nu este statutară, deoarece Biroul Permanent Județean nu are o astfel de atribuție.
"Nu am fost anunțată că va fi un BPJ, de altfel, nici nu cred că a existat așa ceva, dar cred sigur că, prin ceea ce face, Chiru dorește să nu fie evaluat pentru eșecul pe care l-a avut la alegerile locale", a declarat Maria Stavrositu.

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Iony
19 iunie 2012
Este foarte bine ce a facut Chiru

Acest lucru ar fi trebut facut in urma cu multe luni,,,dar niciodata nu este prea tarziu,,,

sebi
19 iunie 2012
BINE I-AI FACUT CHIRULE

sa iesim o data din anonimatul asta politic, in campanie ti a bagat bete in roate, si ea si petre si acum se da mare pdl-ista, bv tot asa.

123
19 iunie 2012
pdl

Stiti ceva ? Chiru cel putin s-a straduit sa faca ceva. Madam Stavrositu in afara ce a se plimba in strainatate pe banii nostri si de a se afisa la brat cu madam Udrea ( vezi doamne, ce tare e ea ! ) , ce a facut ? Ganditi-va de cand e Chiru presedinte de partid. Asa ca, mai bine vedeti-va de treaba si nu mai dati din gura aiurea. E mai bun avortonul de Mazare, nu ?

Hanibal
19 iunie 2012
capetele se rotesc

Este vorba de o masura menita sa salveze aparentele.Sa facem abstractie de nume si sa precizam cateva probleme.Rafuiala este o stare permanenta in PDL Constanta.Si nu este de mirare.Politica este o permanenta lupta pentru putere si interese de grup. Cineva castiga sau pierde.Pana la urma ajungem la selectie.Suntem inca in faza in care aspira la functii si demnitati politice oameni care n-au reusit sa se afirme deplin pe plan profesional(majoritatea).Cei care parvin prin diferite mijloace au toate calitatile cerute de perioada de tranzitie din Romania ,care nu se va incheia niciodata.Candidatii sunt egoisti,invidiosi,insetati de functii si onoruri,perfizi, demagogi.si corupti.Cei buni,exceptiile,sunt obligati sa lase morala si cinstea la poarta partidului si sa se integreze in "disciplina de partid" adica sa devina politicianist nu politician.Politica celor ajunsi la putere este razboiul permanent de a se mentine in functie si de a face bani..Nici vorba de interesele generale ale celor care i-au ales.Au auzit de Machiavelli si de afirmatia acestuia ca scopul scuza mijloacele.Actuala stare de lucruri este normala.Partidele n-au inca interes sa aiba doctrina si program.Nu mai stie nimeni cine este liberal sau democrat,de dreapta,de mijloc sau de stanga.Se vor rezolva vreodata toate acestea? NU ! Societatea realizeaza progrese,omul nu se schimba.Si cei care conduc si cei care sunt condusi au aceleasi defecte si aceleasi calitati.E bine ca s-a declansat conflictul in PDL Constanta.Sunt sanse sa se schimbe cate ceva in bine,dar nu in punctele esentiale.Poate ca membrii de partid vor invata sa fie mai atenti cand idi voteaza liderii,care,oricujm,nu pot fi mai buni decat suntem noi.

888
19 iunie 2012
Castiga Chiru, castigi și Tu!

pdl nu are nicio sansa sa revină la peste 10%. Pt ca pdl s-a identificat cu marinarul care acum e terminat politic. Cine să mai ridice pdl? Elena udrea care umblă cu poșete de 15000€?? Pdl e terminat. Va avea aceeși soartă ca pnțcd. Va dispărea odată cu cel care l- creat (marinarul)

oana
19 iunie 2012
suntem un oras care a pierdut mult pentru ca nu a avut pana acum o echipa unita sau puternica in lupta cu caracatita mazarre, poate ca de

acum in colo pdl-ul va avea inspiratia de a lucra si pentru locuitori, nu stiu de ce nu au facut schimbarile astea pana acum. Dl Chiru asa cum l-am vazut in campanie pare un tip hotarat, sper sa vina si rezultatele, rezultate ce se pot vedea dupa o perioda de liniste si stabilitate colectiva. daca tu iti pierzi resursele cu lupta interna cat mai poti sa te lupti cu mafiotii din oras si judet. MULT SUCCES SI REZULTATE PE MASURA NEVOILOR OAMENILOR CARE INCA MAI SPERA LA UN TRAI BUN SI CORECT IN CONSTANTA

adevar graieste
19 iunie 2012
castiga chiru castig si eu

eu l-am votat si acum 4 ani la eforie si am castigat si el a castigat acum cand trebuie votat,mi-a trimis un mesaj pe telefon ca are 41 la suta

ath
19 iunie 2012
Aveti grija la ce va doriti

O precizare pentru Nr 5,pentru penelei,pentru fanii lui Mazare si altii care gandesc la fel ca ei.Precum in sport,asa si in politica.In handbal,o ochipa poate castiga prin neprezentarea pe teren a echipei adverse.Ei bine,USL a castigat alegerile locale pentru ca PDL a decedat.Cel putin asa credem noi.Daca va uitati bine pe rezultatul alegerilor,la ora actulala in Romania aproape ca nu mai exista o dreapta politica puternica.Cred ca situatia asta se repeta si in toamna cand putem trage cateva concluzii.PSD,singur nu va obtine niciodata o majoritate pentru a guverna singur.Nici PNL nu poate guverna singur.Pentru a forma o majoritate la guvernare,PNL este obligat sa stea "lipit" de PSD acum si in vecii vecilor.Cand liberalii vor dori sa treaca acolo unde este locul lor,adica in dreapta politica,ramane sa gasim un partid balama la guvernare pentru PSD sau pentru PNL.Daca PDL nu mai este,ghici cine vine la cina ? Felicitari,ati ghicit ! Viitorul partid balama va fi PP-DD.Aveti grija ce va doriti. Daca PDL nu mai e,PSD sau PNL separat vor guverna alaturi de Magda Ciumac,Tolea,Elodia si toate vrajitoarele din Ferentari.Cand Fat-Frumos a taiat capul balaurului in locul capului taiat au crescut alte trei capete de balaur.Nu simpatizez cu niciun partid politic,dar eu zic sa lasati PDL-ul in pace.PNL se crede singurul partid de dreapta din Romania.Crin Antonescu mai mult a inrautatit situatia PNL-ului.Ura lui fata de Basescu si fata de PDL a adus PNL-ul intr-o situatie foarte complicata pentru viitorul partidului. Draga PNL si draga PSD,cu alte cuvinte,pentru viitor aveti de ales intre nasul Tolea si nasul Basescu.Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac.

ESCU
19 iunie 2012
PDL

Am facut parte din staful de campanie a deputatei Stavrositu Maria si pot spune ca ea a castigat prin redistribuire si nu prin munca ei caci alaturi de senatorul Banias Mircea nu avea nici o prestanta,mintea pe oameni promitea multe vrute si nevrute ;era cunoscuta de pe vremea cand era membra PLD si facea si acolo certuri si scandaluri caci multi au parasit partidul din cauza ei.Acum la PDL aceiasi poveste ;este nascuta sa fie diabolica si experta in scandaluri ;la Bucuresti nu este apreciata si se lauda in teritoriu cu diferite sustineri.Isi merita prdeapsa dar a venit prea tarziu si nu stim daca constientizeaza;ar trebiu sa se consulte cu un psihoilog caci la ea este o boala barfa si scandalul asta era si pe timpul facultatii.

ANONIM
19 iunie 2012
BRAVO BRAVO BRAVO

In sfarsit v-ati hotarat sa scapati de aceasta scorpie tupeista si de tradatorul de Petre.Cat credeau ca o sa le mearga ??? Acesti doi mascarici care au facut campanie lui Palaz,au tupeul sa ceara cuiva socoteala . Doi tradatori nesimtiti care meritau chiar si o mama de bataie inainte de a-i da afara din partid.

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6096 secunde