Secretul lui Petre Daea. Cum se menține în formă ministrul Agriculturii, la 72 de ani

189
Secretul lui Petre Daea. Cum se menține în formă ministrul Agriculturii, la 72 de ani - petre-1660486662.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii a dezvăluit recent câteva secrete legate de dieta și programul său zilnic, care-i permit să fie extrem de activ la vârsta de 72 de ani. Daea a mărturisit că se scoală extrem de devreme și nu mănâncă niciodată haotic. 
Programul zilnic al ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost dezvăluit chiar de către acesta. Șeful de la Agricultură a declarat că ajunge la biroul de la MADR la ora 6 dimineața și niciodată nu pleacă pe lumină. Deplasările în țară și le programează la sfârșit de săptămână, în afara programului de lucru, a afirmat acesta, într-un interviu acordat EVZ play, citat de Agrointeligența.

„Eu sunt la Minister la orele 6 – 6.10. Nu, nu mai e nimeni pe acolo și nici nu trebuie să fie. Fac curățenie femeile că știu că vine ministrul devreme, găsesc aspiratoarele la ușă că ele deja termină atunci curățenia în birou”, a declarat Petre Daea.

Soția îi pregătește pachetul cu mâncare

Ministrul pleacă de acasă cu mâncarea pentru toată ziua și spune că niciodată nu mănâncă la cantină, soția fiind cea care îi pregătește atât bucatele, cât și hainele pe care le va purta în ziua respectivă.

Intră pe ușa din spate în MADR

Daea spune că nu poate fi văzut intrând dimineața pe poarta din față a MADR, alegând să își facă accesul prin spatele instituției: ”Eu nu intru niciodată pe ușa din față. Pe la ușa din spate, e ușa pe unde se intră la lucru. Voi ieși prin față când voi termina mandatul de ministru și o să ies onorabil. Nu există nicio mașină în prezent în fața Ministerului Agriculturii, toate mașinile intră prin spate”.

Ședință zilnică la ora 8:00, pleacă acasă pe întuneric

Zilnic, ministrul Petre Daea convoacă aparatul de conducere al MADR. Ședința se ține de la ora 8:00, și ține fix 30 de minute. (...) La orele 8 și jumătate mă duc în birou, intru la lucru efectiv cu toate departamentele unde se elaborează legi și programe. (...) Programul e ocupat până seara târziu. Niciodată nu am plecat pe lumină. Că e 9, că e 10, că e 11. A doua zi dimineață, indiferent la ce oră mă culc, o iau de la capăt. La ora 5 în fiecare dimineață”, a mai afirmat Daea.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4395 secunde