Senat: Delegație parlamentară, în vizită la Ierusalim și Ramallah

89
1
Senat: Delegație parlamentară, în vizită la Ierusalim și Ramallah - ramallah-1444831929.jpg

Articole de la același autor

O delegație parlamentară efectuează, în perioada 13-17 octombrie, o vizită la Ierusalim și Ramallah.

Din delegația, care va fi condusă de președintele Comisiei pentru politică externă din Senat, Petru Filip, vor face parte Titus Corlățean, președinte al Comisiei speciale pentru aderarea României la spațiul Schengen, Ben Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă, Daniel Barbu și Florea Voinea, membri ai comisiei.

În cadrul vizitei în Israel, sunt programate întâlniri cu membri ai Knesset-ului, ai Guvernului și cu conducerea Camerei de Comerț Israel — România.

Potrivit unui comunicat de presă al Senatului, în Palestina, delegația va avea întrevederi cu membri ai Consiliului Legislativ și ai Guvernului, precum și cu membri ai Fatah.

"Vor fi făcute o evaluare a relațiilor bilaterale și o analiză a situației din zonă și a procesului de pace din Orientul Mijlociu și, de asemenea, se vor face demersuri privind o posibilă implicare politică a Parlamentului României în realizarea unei trilaterale Knesset, Consiliul Legislativ și Parlamentul României", se arată în comunicat.

Comentează știrea

Cosmin
14 octombrie 2015
Cel mai de forta proiect!

Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9057 secunde