Senatorul Șerban Mihăilescu și doi deputați au demisionat din PSD

2285
Senatorul Șerban Mihăilescu și deputatul Ioan Munteanu au demisionat, ieri, din PSD. Demisia celor doi intervine a doua zi după alegerea lui Victor Ponta la conducerea partidului, în cadrul Congresului de sâmbătă, dar nu are, potrivit explicațiilor lui Mihăilescu, legătură cu acest aspect: "Am fost marginalizat. Plecam și dacă ar fi câștigat Geoană", a subliniat senatorul.
Șerban Mihăilescu a declarat, la Realitatea TV, că a primit o ofertă din partea lui Gabriel Oprea, actualul ministru al Apărării, pe care nu a putut să o refuze. "Lucrăm la un nou partid", a explicat fostul social-democrat, adăugând că noua formațiune va fi "o noutate pe piața românească" și va avea o orientare de centru stânga.
În ceea ce-l privește pe Ioan Munteanu, acesta merge, și el, la Grupul independenților. Deputatul a explicat că a decis să demisioneze din PSD din cauza unor "nemulțumiri" la nivelul filialei Piatra Neamț, legate de "niște imixtiuni ale colegilor de la centru".
Ieri după-amiază, și deputatul de Neamț Culiță Tărâță a anunțat, într-o declarație remisă Mediafax, că demisionează din PSD și se alătură indepen-denților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.281 secunde