Andreea Paul:

"Soluția cea mai bună pentru România este relaxarea fiscală"

118
2

Articole de la același autor

Deputatul PDL Andreea Paul a declarat că soluția cea mai bună pentru România este relaxarea fiscală, prin adoptarea unor măsuri cum ar fi reducerea cotei unice la 12 procente sau scutirea de impozit pe profitul reinvestit.

"Se justifică cererea fermă a PDL pentru demisia acestui Guvern în frunte cu telepremierul Victor Ponta, care dovedește pe zi ce trece cât de grav este să-i lași unui copil în mână jucăriile puterii și cerem revenirea la soluții pentru crearea de locuri de muncă, la cele două alternative aruncate în spațiul dezbaterii publice de către USL, creșterea cotei unice la 22 de procente sau introducerea impozitului diferențiat. Al treilea scenariu pe care nu îl vede USL și care aparține PDL reprezintă soluția pentru România, relaxarea fiscală prin adoptarea de către majoritatea parlamentară a acelui pachet de patru măsuri: reducerea cotei unice la 12 procente, creșterea salariului minim pe economie la 1.000 de lei, scutirea de impozit a profitului reinvestit și diminuarea poverii fiscale pe muncă cu 5 puncte procentuale la angajator", a spus Andreea Paul. 

Comentează știrea

Doru
31 octombrie 2013
Heil,freulein Paul !

Doamna cu aspect de gardian SS,desi este se pare economista,nu a gasit de cuviinta sa recomande relaxarea fiscala atunci cand toapa Udrea intretinea hahaielile Basului si icnetele unuia mic,mic,adica Boc Bocel Bocut ...Vine acum,si behaie sa se dea interesanta. De fapt,face afirmatii redundante.Potaie,zat !

fake hermes picotin bag
21 noiembrie 2013
fake hermes picotin bag

hermes fake news Stiri Politică : "Soluția cea mai bună pentru România este relaxarea fiscală" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes picotin bag http://www.bif-support-frsund.dk/mp3/fake-hermes-picotin-bag.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6172 secunde