Stenograme incendiare din şedinţa PNL: "AM AJUNS OSPĂTARII PSD!"

1698
Stenograme incendiare din şedinţa PNL:

Articole de la același autor

Liderii PNL s-au reunit, joi, în ședința BPN, pentru a discuta despre rotația guvernamentală și negocierile cu PSD, dar și despre problemele din interiorul partidului. Înainte de ședința care are loc la Palatul Parlamentului, Nicolae Ciucă și conducerea partidului au avut, miercuri, o întâlnire informală cu liderii din teritoriu. Potrivit unor surse participante la discuții, mai mulți lideri importanți, printre care Vasile Blaga, Ilie Bolojan sau Emil Boc și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu situația din partid, scrie digi24.ro


Blaga le-ar fi reproșat colegilor miniștri că sunt necunoscuți. „Mai cunoscuți sunt stâlpii decât unii dintre miniștrii noștri”, a reproșat Blaga. „Am ajuns ospătarii PSD”, a spus europarlamentarul, cu trimitere la situația din coaliția de guvernare.


În timpul şedinţei cu Nicolae Ciucă, liberalii s-ar fi plâns de faptul că partenerii de coaliţie, respectiv social-democraţii, "vor toată puterea", scrie antena3.ro


"Domnule Ciucă, avem încredere în dumneavoastră ca premier, dar în premierul care urmează, în cel de la PSD, nu avem. De aceea este foarte important să luăm toate deciziile în forurile partidului. Să nu cedăm în faţa PSD să introducem cota progresivă", a fost mesajul lui Theodor Stolojan.


"PSD vrea toată puterea, să nu uităm asta! Va fi foarte greu cu PSD la Palatul Victoria. Vor să ne încalece, nu vor fi corecţi!", ar fi spus şi Robert Sighiartău.


Potrivit surselor Antena 3 CNN, premierul Nicolae Ciucă ar fi intervenit şi le-ar fi adresat liberalilor un îndemn: "Haideţi să avem încredere!".


Ilie Bolojan ar fi cerut ca PNL să propună reforme în domenii cheie „cu amprentă liberală” și să arate oamenilor că există cu adevărat la guvernare, în timp ce Raluca Turcan a criticat comunicarea pe subiectul pragului pentru abuzul în serviciu.


Prezent la discuțiile de la Vila Lac, primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, s-ar fi autopropus vicepremier și ministru al Transporturilor.




Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandra Pandrea / antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0155 secunde