Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean Constanţa este închis în data 7 aprilie

329
Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean Constanţa este  închis în data 7 aprilie - x-spital-2-1680776347.JPG

Articole de la același autor

Ziua Mondială a Sănătății se sărbătoreşte în fiecare an, la data de pe 7 aprilie, pentru a marca întemeierea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în anul 1948, atunci când toate țările lumii s-au unit pentru a promova sănătatea, a menține lumea în siguranță și a-i ajuta pe cei din zonele defavorizate să aibă acces la serviciile medicale esențiale.

Anul acesta, evenimentele aniversare se desfăşoară sub sloganul „Sănătate pentru toţi”. Cu această ocazie, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, ec. Ionuţ Cornel Ionescu a precizat că unitatea sanitară a întreprins o serie de măsuri, astfel încât să dezvolte actul medical pentru toţi pacienţii. „Dincolo de investiţii şi dotări, sistemul medical înseamnă oameni, care fac tot ce le stă în putinţă pentru sănătatea altor oameni, persoane care îşi fac meseria cu profesionalism, cu devotament şi responsabilitate şi cărora, cu ocazia zilei de 7 aprilie, le urez, cu respect, La mulţi ani şi multă sănătate!”, a declarat managerul.

Pe această cale, conducerea SCJU informează pacienții că vineri, 7 aprilie 2023, ambulatoriul de specialitate şi laboratorul de explorări funcţionale vor fi închise. Conform contractului colectiv de muncă, ziua de 7 aprilie este considerată zi de sărbătoare legală, în care angajaţii din sistemul medical sunt liberi. La nivelul unității sanitare, continuitatea asistenței medicale va fi asigurată atât de cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe, cât și din celelalte secții ale spitalului. Vor fi asigurate toate liniile de gardă, inclusiv gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU Constanţa, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.373 secunde