"Sunt toate șansele ca bugetul să pice în plenul Parlamentului European"

142

Articole de la același autor

Europarlamentarul PSD Corina Crețu a declarat, ieri, că există toate șansele ca bugetul țărilor europene, care este unul dezamă-gitor, să cadă la vot în plenul Parlamentului European (PE).


Ea a criticat acest buget și a argumentat cu declarațiile celor patru grupuri politice din PE, inclusiv cel al PPE, care au apreciat că acesta este cel mai prost buget de la înființarea Uniunii Europene (UE).

"Și cel mai probabil acest buget va cădea în plenul PE. Noi, ca români, am văzut apelul colegilor noștri, cred că e ipocrit, cred că România pierde foarte mult cu acest buget pe care l-a avut și când nu avea pe nimeni reprezentant la masa negocierilor. Practic, nu văd ce a câștigat România, a intrat la negocieri cu 49 de miliarde și a ieșit cu nouă miliarde mai puțin. De fapt, joia trecută România a mai pierdut trei miliarde, care s-au luat din fondurile structurale și de soli-daritate. Cred că este în interesul României ca acest buget să pice, pentru că s-a abdicat de la valorile pe care este fundamentată UE și au triumfat egoismele naționale", a afirmat Corina Crețu, la sediul PSD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde