Traian Băsescu:

"Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el"

504
Fostul președinte Traian Băsescu transmite printr-o postare pe Facebook că sunt ultimele zile în care liderul PSD Liviu Dragnea "mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el", pentru că, peste câteva săptămâni, "va fi prea târziu și va pleca pentru că a fost dat afară". Băsescu susține că Dragnea nu mai controlează nici Guvernul, nici grupurile parlamentare, nici partidul și nici majoritatea parlamentară, recomandarea sa fiind: "Dragnea, pleacă acum ! PS - Nu uita să-l iei și pe marele gânditor Vâlcov!".

"Daddy pare a nu înțelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de față nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară și nici partidul al cărui președinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu și va pleca pentru că a fost dat afară", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

El susține că "până și pesediștii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă față de Dragnea pentru partid, pentru guvern și pentru țară". "Dragnea, pleacă acum! PS - Nu uita să-l iei și pe marele gânditor Vâlcov", afirmă fostul președinte în finalul postării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3383 secunde