Traian Băsescu l-a decorat pe Nicolae Văcăroiu

92
Traian Băsescu l-a decorat pe Nicolae Văcăroiu - traianbasescudecoratievacaroiu-1401981915.jpg

Articole de la același autor

Curtea de Conturi a fost un "veghetor" al utilizării corecte a banului public, dar este important să sugereze și soluții de îmbunătățire a normelor de utilizare a acestuia, a declarat, ieri, președintele Traian Băsescu, după decorarea președintelui Curții, Nicolae Văcăroiu.
Băsescu l-a decorat pe Nicolae Văcăroiu cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de Ofițer, cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înființarea Curții de Conturi a României. 


Decorarea lui Văcăroiu a fost propusă de președinte, pentru excelența, recunoscută la nivel internațional, de care a dat dovadă în coordonarea actului de control, contribuind la eficientizarea modului de utilizare a resurselor financiare ale statului. Distincții au primit și alți reprezentanți ai Curții de Conturi. În discursul său, președintele a spus că este o onoare pentru el să dea un semnal de respect pentru instituția care "veghează la corecta utilizare a banului public". 


Totodată, el i-a felicitat pe reprezentanții Curții de Conturi decorați la Palatul Cotroceni, pentru aniversarea a 150 de ani de la înființarea instituției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4772 secunde