Tudor Ciuhodaru a fost exclus din PC

330
Tudor Ciuhodaru a fost exclus din PC - tudorciuhodaru1317314107-1317331356.jpg
Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al Partidului Conservator înce-pând de ieri, decizia excluderii fiind luată de președintele formațiunii, Daniel Constantin, conform statutului PC și protocolului USL, a anunțat Biroul de presă al PC.
"Am fost mandatat în cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator să iau o decizie în ceea ce-l privește pe Tudor Ciuhodaru, în urma unei discuții cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, în presă, cu privire la noul său statut. Din păcate, nu a avut demnitatea să facă asta și în fața partidului care
s-a angajat să-l susțină în alegerile din 2012", a declarat președintele PC, Daniel Constantin, citat de Biroul de presă al partidului.
Potrivit liderului conservator, Tudor Ciuhodaru a acționat, în ultimul timp, împotriva Partidului Conservator și a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC și protocolul USL, a decis excluderea sa din calitatea de membru PC și din toate funcțiile pe care le-a avut în partid.
Decizia sa vine la o săptămână după ce Tudor Ciuhodaru a început să acționeze împotriva USL, a explicat Biroul de presă al PC, care amintește că pe 20 septembrie la ședința plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului dedicată învestirii noului guvern prin înființarea Ministerului pentru Fonduri Europene, deputatul PC Tudor Ciuhodaru a fost singurul reprezentant al Opoziției care a votat pentru noul Cabinet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde