Paul Foleanu:

"Tusac trimite angajații primăriei în campanie din ușă în ușă"

684
3
Consilierul PDL Paul Foleanu a trimis, ieri, un comunicat în care vorbește despre ceea ce acesta numește metodele "disperate" ale primarului în funcție Mihai Claudiu Tusac de a face campanie.

"Prăbușirea sa în sondajele realizate de către PSD, în care nu mai are decât 17.5% din preferințele alegătorilor, îl determină să ia măsuri disperate. Printr-o dispoziție semnată chiar de către Tusac, acesta îi obligă pe angajații primăriei - plătiți din bani publici - să meargă, zilnic, din casă în casă, constituiți în «comisii» și să promită locuitorilor lucruri aberante: apă caldă și rece gratuite, facturi la încălzire diminuate, fără însă să aibă vreun temei legal prin care să poată face acest lucru. Cei 20 de angajați ai primăriei vor fi scoși în campanie electorală PSD, deși sunt plătiți din banii cetățenilor orașului! Mai mult, ei trebuie să «recite» mesajul primarului. Astfel de acțiuni de manipulare marca Mihai Tusac, făcute din bani publici, sunt zadarnice, pentru că locuitorii Mangaliei s-au convins de mult că, în spatele afacerii Callatis Therm stau interpușii primarul PSD. Primarul Tusac nu poate acorda gratuități fără o bază legală, fără o hotărâre a Consiliului Local și fără o acoperire financiară în bugetul local. Sperăm ca angajații primăriei, în ceasul al 12-lea, să se comporte responsabil și să dovedească o minimă corectitudine față de cetățenii orașului, să nu înc-erce să mintă cetățenii Mangaliei în mod josnic și să boicoteze aceste acțiuni electorale dictate de disperarea lui Tusac", spune Foleanu.

Menționăm că democrat-liberalul Foleanu a atașat comunicatului de presă și "mesajul primarului pe care consilierii sunt obligați să-l recite". Printre promisiunile amintite în text, menționăm faptul că persoanele cu venituri sub 720 de lei vor fi scutiți în totalitate de plata energiei termice, apei calde și reci, iar cele cu venituri mai mari vor avea parte de un ajutor de 20%. În plus, în text se specifică faptul că "primarul Tusac va rezilia contractul cu Callatis Therm", va cere daune în valoare de 5 milioane de euro, toate aceste proiecte fiind realizabile datorită susținerii din partea "Guvernului PSD și Consiliului PSD". 

Comentează știrea

Echo
22 mai 2012
Foleanu, o cata

Maestrul PDL, deputatul Zanfir Iorgus, trage sforile, din spatele unor maroinete lamentabile, doar-doar, asmutind si divizand alegatorii, isi va mai infige coltii in averea urbei, pe care a spoliat-o 12 ani.

Horia
22 mai 2012
Jos jefuitorul Iorgus

Iorgus in 12 ani a vandut Padurea Comorova, Curtea Spitalului prin Zimcom, apoi 4 ani deputat a taiat salariile, pensiile, disponibilizari, marire TVA. Acum e disperat nu mai are sustinere, PDL e in cadere libera

Violeta
31 mai 2012
Abuzuri

Acest Tusac, fin al lui Iorgus (Iorgus i-a botezat fiul- pe Eric), este in stare de orice pentru a ramane la conducerea primariei din Mangalia.Faptul ca dupa ce a fost adus de Iorgus si ajutat sa-si croiasca un drum in acest partid, cand si-a dat seama ca se descurca, l-a tradat pe omul care l-a ajutat atat de mult, tocmai pe Iorgus, spune foarte multe despre acest individ, capabil de orice, absolut orice pentru a ajunge unde vrea. A otravit caini in Mangalia pentru a scapa rapid si ieftin de ei. Eu nu neg ca sunt multi dar sunt sigura ca se putea gasi o metoda mai buna pentru a scapa de ei- costa 1 leu o doza de calmant puternic care adoarme cainii apoi mor in somn. Trimite oamenii din primarie pentru a-i face campanie, ameninta cu moartea oamenii care nu il sustin, distruge sedii de televiziuni, masinile contracandidatilor. Sper din tot sufletul sa nu mai iasa acest diavol primar al Mangaliei. Nici Iorgus nu e bun dar nici Tusac!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7117 secunde