Un deputat PNL anunță că depune plângere penală împotriva liderului AUR

195
Un deputat PNL anunță că depune plângere penală împotriva liderului AUR - pnl-1633456035.jpg
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a anunţat că va depune plângerepe numele co-preşedintelui AUR, Claudiu Târziu, după ce acesta l-ar fi ameninţat în discursul din Parlament de la moţiunea de cenzură.


"Voi depune o plângere penală prealabilă la Poliţie pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Din punctul meu de vedere, cred că reprezentanţii AUR au depăşit o linie roşie. Violenţa în politică este specifică partidelor totalitare, extremiste, iar prin ceea ce s-a întâmplat astăzi (marţi - n.r.), s-a dovedit că ceea de am spus de-a lungul timpului despre această formaţiune politică a fost corect. Ameninţarea cu moartea explicită şi implicită şi comparaţia cu legionarii este inadmisibilă. Este unică în istoria Parlamentului României după 1990", a declarat deputatul Alexandru Muraru, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit Antena3.ro,  co-preşedintele AUR, Claudiu Târziu, l-a ameninţat de la tribuna Parlamentului pe deputatul Alexandru Muraru, spunându-i "O să dai socoteală pentru mizeriile pe care le verşi în capul AUR".

"Este o ameninţare directă, făţişă, specifică gangsterilor politici, incompatibilă cu normele de drept ale unui stat democratic. În discursul susţinut la moţiunea de cenzură, Târziu a spus şi că "Dacă eram legionar, ştiţi cum procedam, da? Aşa, doar cu cuvintele", referindu-se la acuzaţii venite din sală", se arată într-un comunicat transmis de PNL Iaşi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde