Dan Barna, apel către Iohannis: „Fără timpi morţi şi fără amânări”

114
Dan Barna, apel către Iohannis: „Fără timpi morţi şi fără amânări” - barnaapel-1633456232.jpg
După ce Guvernul Cîțu a fost demis, marți, prin moțiune de cenzură, vicepreședintele USR, Dan Barna, a făcut un apel către președintele Klaus Iohannis să încheie criza politică fără timpi morți și fără amânări.

Dan Barna afirmă că România este într-o criză politică generată de fostul premier Cîțu, însă aceasta se poate încheia rapid „dacă președintele României anunță un calendar de consultări fără timpi morți și fără amânări”.

„România are nevoie urgentă de un guvern responsabil și reformist. Cele două calități trebuie împărtășite de toți membrii cabinetului, inclusiv de viitorul premier. Există o șansă reală pentru refacerea coaliției dacă PNL vine cu o propunere serioasă de prim-ministru”, a scris Barna, pe pagina sa de Facebook.

Fostul vicepremier declară că la fel ca și până acum, USR își asumă rolul de partener serios, cu obiective clare și transparente care vizează buna guvernare a țării.

„Vom merge la consultări cu propria noastră propunere de premier, dar esențiale în acest moment sunt stabilitatea politică și continuarea reformelor începute în 2021”, a mai spus Barna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3397 secunde