Un nou proiect al CJC admis la finanțare din fonduri europene

431
Un nou proiect al CJC admis la finanțare din fonduri europene - enciu-1620330037.jpg
Criza sanitară a afectat foarte mult spitalele şi centrele de bătrâni sau copii din Constanţa.În acest sens, Consiliul Județean Constanța vine cu un nou proiect de anvergură în valoare de peste 1.600.000 de euro prin care să ajute sistemul sanitar de la malul mării.


„Un nou proiect admis la finanțare din fonduri europene, în cadrul POIM-Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.


Concret, este vorba despre proiectul intitulat - Dotarea centrelor sociale din cadrul DGASPC Constanța, în valoare de peste 1.600.000 euro.


Prin intermediul acestuia, Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Constanța va putea achiziționa aparatură,echipamente de protecție, materiale sanitare de igienizare şi dezinfecție.Consiliul Județean Constanța a reuşit să atragă peste 15 milioane euro, bani europeni, pentru gestionarea crizei sanitare. Încă șase astfel de proiecte, însumând 1.500.000 euro, sunt în faza de evaluare”, a spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Petre Enciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6381 secunde