Ungureanu despre riscul recesiunii: "Luăm în calcul absolut orice"

993
Guvernul ia în calcul "absolut orice", a declarat, ieri, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, întrebat dacă ia în calcul riscul recesiunii economice.

"Luăm în calcul absolut orice, evident", a spus Ungureanu.

El a precizat că astăzi va avea discuții cu șeful delegației FMI în România, Jeffrey Franks, și al delegației Comisiei Europene, Istvan Szekely, privind situația economică internațională și internă, precum și gradul de îndeplinire de către România a înțelegerilor cu cele două instituții.

"În primul rând, dăm un semnal de continuitate în ceea ce privește respectarea anga-jamentelor internaționale pe care și le-a asumat Guvernul precedent, ni le asumăm la rândul nostru, așa cum menționează și programul de guvernare. Este și o întâlnire de acomodare cu noii conducători de ministere, care sunt implicați în acoperirea angajamentelor noastre externe. Este oricum o întâlnire normală, naturală. Nu discutăm scrisoarea de intenție, dar discuția se va axa în principal pe situația economică internațională și pe ceea ce astăzi avem în țară. Evident, vom face o trecere în revistă a rezultatelor pe care, până în momentul de față, le-am înregistrat în punerea în aplicare a punctelor din scrisoarea de intenție", a afirmat Ungu-reanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde