Ungureanu: E necesară desemnarea rapidă a unui candidat la Președinție din partea dreptei

930
Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, ieri, potrivit Mediafax, că este necesară desemnarea cât mai rapidă a unui candidat la Președinție din partea dreptei, dar a evitat să precizeze dacă el ar fi dispus să fie acest candidat.

Întrebat cum comentează afirmația democrat-liberalului Cristian Preda potrivit căruia PDL ar trebui să găsească de urgență un prezidențiabil, Ungureanu a spus: "Există discuții pe care le avem. Forța Civică, din această perspectivă, are un punct de vedere foarte clar, foarte articulat. Evident, vom discuta cu toate celelalte forțe specifice parlamentare și neparlamentare. Susțin ceea ce spunea domnul Cristian Preda, exact în felul acesta spunea, și citez, că este nevoie a desemna cât mai rapid un candidat la funcția prezidențială din partea dreptei. Susțin această afirmație a domnului Preda".

Întrebat dacă există deschidere din partea lui pentru a candida la funcția de președinte al României din partea dreptei, liderul FC a răspuns: "Veți avea răspunsul la această întrebare cât de repede, în următoarele zile".

Mihai Răzvan Ungureanu a anunțat, printre altele, că sâmbătă, 12 ianuarie, la Brașov, Forța Civică va avea primul Comitet Director după alegerile parlamentare unde vor discuta atât despre colaborările politice cât și despre data convocării Convenției naționale a acestui partid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PNL s-ar putea desprinde de USL"
Pagina a fost generata in 0.8162 secunde