Ungureanu susține că este important să se prevină fragmentarea dreptei

91
Ungureanu susține că este important să se prevină fragmentarea dreptei - mru-1365579873.jpg
Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că, principial, nu există niciun fel de problemă ca partidul pe care îl conduce să-și unească forțele cu Mișcarea Populară.

"Oricând suntem deschiși pentru o colaborare pe teme de natură civică care să intereseze publicul larg, iar la nivelul partidului nu cred că există nicio opreliște în a identifica punctele de interes comun și, pe baza unui protocol, să putem acționa împreună, să ne unim forțele. Deci, principial, nu este absolut niciun fel de problemă", a punctat Ungureanu.

"Nu vorbim de porțiuni de electorat ca și cum ar fi bucăți dintr-o plăcintă din care fiecare încearcă să ia ceva și nici nu este o nuntă cu o singură mireasă și foarte mulți miri. Este, până la urmă, reprezentarea politică adecvată a unor milioane de cetățeni români care așteaptă un răspuns alternativ corect la ceea ce face astăzi puterea. Un răspuns bine construit, articulat, vizionar, un răspuns construit pe principii de dreapta, nu pe principii socialiste și care, în eventualitatea înlocuirii celor de la putere, să poată opri dezastrul și să asigure prosperitatea României", a afirmat Ungureanu.

Potrivit Agerpres, el a precizat că modelul Mișcării Populare este de fapt modelul generat de Inițiativa Civică, de centru-dreapta, acum aproape un an de zile. "A apărut inițiativa, iar în două luni a generat propriul proiect politic care a fost Partidul Forța Civică", a mai spus Ungureanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.525 secunde