UNPR câștigă "teren" la Constanța. Deputatul Florin Gheorghe s-a înscris în partid!

2472
4
UNPR câștigă

Articole de la același autor

Dacă, în urma alegerilor parlamentare din 2012, UNPR nu avea niciun parlamentar  la Constanța,  în momentul de față, formațiunea politică are trei deputați constănțeni. 


La sfârșitul anului trecut, Organizația Județeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Constanța a rămas fără niciun parlamentar, după ce senatorul Marian Vasiliev și deputatul Andrei Răzvan Condurățeanu au părăsit partidul care i-a propulsat și au trecut la UNPR. Zilele trecute, și deputatul con-stănțean Florin Gheorghe a devenit membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) și va activa în grupul deputaților PSD. "Deputatul Florin Gheorghe a devenit membru al UNPR. Florin Gheorghe a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 14 Constanța, colegiul uninominal nr. 10. Deputatul UNPR își va desfășura activitatea parlamentară în cadrul grupului PSD din Camera Deputaților", se arată într-un comunicat de presă al UNPR. Florin Gheorghe a fost deputat PDL până în februarie 2014. După demisia din PDL, Florin Gheorghe s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP), fiind ales, în iunie 2014, la primul Congres al PMP, secretar executiv la Departamentul pentru relații cu mediul de afaceri și patronate. Pe 11 august însă, deputatul Florin Gheorghe și-a dat demisia din calitatea de membru al PMP. 


"Mi-am înaintat, astăzi (n.r. - 11 august), demisia din PMP și vă spun sincer că am făcut-o cu mare mâhnire. PMP a fost unul dintre proiectele în care am crezut cu toată puterea și pentru care cred că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință pentru ca valorile și obiectivele pe care ni le-am propus la început să devină și realitate. Din păcate, cel puțin la Constanța, PMP s-a îndepărtat cu totul de obiectivul nostru central, de a face o politică onestă și corectă", afirma, la momentul demisiei, deputatul constănțean Florin Gheorghe. 


"Suntem un proiect politic serios, de aceea vin oamenii în UNPR" 
Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a declarat că mai mulți parlamentari au aderat la UNPR pentru că toți oamenii politici au nevoie de un proiect serios. "Suntem un proiect politic serios, despre care mulți spun că este militarizat, în sensul bun al cuvântului. Chiar credem în interesul național al României, în stabilitate politică. De aceea vor oamenii la noi. Cu mulți am fost coleg de școală militară, mulți au venit că știu că suntem serioși. Toți oamenii politici au nevoie de un proiect serios", a afirmat Oprea, întrebat cu privire la faptul că parlamentarii aderă la UNPR. El mai spus că, după 14 ani de politică, a reușit să creeze din Uniune "un brand". "Dincolo de orice, partidul nostru luat de la zero este tot în curte la Kiseleff, am stat tot timpul în stânga. Suntem un partid de centru-stânga. Chiar ne-am cumpărat sediul pe legea partidelor. Am reunit și stânga românească. În politică, cei care se țin de cuvânt sunt luați de proști. Eu, după 14 ani în politică, m-am ținut de cuvânt și am creat un brand", a precizat Oprea. 


Comentează știrea

Hanibal
13 septembrie 2014
musca traseista

Acest individ traieste intr-o permanenta mahnire . Ales de niste fraieri , asa dupa cum au fost si sunt alesi numerosi alti " alesi " , a dovedit cu prisosinta ca are toate calitatile politicianismului roman : lipsa de caracter , oportunist si lipsit de convingeri morale . Dl navetist este cunoscut ca un cal breaz . La PDL a fost permanent un figurant , lipsit de initiativa . Se crede indreptatit sa primeasca functii fara sa faca ceva pentru partidul din care face parte . In sfarsit , se pare ca si-a gasit fericirea nimerind in troaca de laturi a UNPR . Traseistl se incadreaza perfect in categoria mustelor care, atrase de mirosul florilor din gradina , se opresc din drum pentru un scurt popas pe o flegma . Si asa sunt cam tori politicianistii . Noi i-am creat , noi suntem cei care-i alegem , noi vrem sa fim condusi de nulitati . Ticalosia politicianista sadita de Iliescu cu FSN , PSDR , PSD , USD si alte forme de prostire si inselaciune , continua sa dea roade . Romania este pe mana celor ca Ponta , Mazare , Constantinescu si IPS Teodosie .Toti ceilalti sunt complici activi sau pasivi si care mimeaza democratia . Singura noastra nadejde ramane dorinta ca Presa si Justitia sa-si faca datoria .

Eu
13 septembrie 2014
Hanibaling

Hanibal si tu esti la fel de traseist si tradator. Ai fost la PDL ani la rand. L-ai pupat in dos pe Gigi Chiru, dupa care te-ai dus la Palaz, la UNPR sa-i faci campanie. Dupa alegerile locale, ai trecut la FC, de unde ai plecat deasemenea. Iar acum ai venit inapoi la PDL, sa-i mirosi sosetele lui Chiru. Asa ca nu mai spune de altii, cand si tu esti la fel.

Vasile
13 septembrie 2014
Pe vremea lui Caragiale era mult mai bine

UNPR .. partid cu identitatea neschibata, intotdeauna identica cu cea a guvernului. ..Partidul unui militian.

EU SI TU
14 septembrie 2014
conetariu nepolticos si nefondat

Intre EU si " Hanibaling " este o mare deosebire . In primul rand ca de cand citesc comentariile lui Hamibal niciodata n-a fost nepolticos cu comentatorii. In al doilea rand , deoarece il cunosc personal pe hanibal , te asigur ca nu a facut parte din aceste partide .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde