"USL scade în sondaje pe măsură ce se înmulțesc semnele bune din economie"

1026
6
USL și "gogoașa alianței socialiste" se dezumflă și începe să scadă în sondaje pe măsură ce semnele pozitive din economie se înmulțesc, iar PDL are obligația ca în continuare să păzească România de populismul lui Victor Ponta și Crin Antonescu, a declarat, ieri, premierul Emil Boc, într-o conferință de presă la sediul democrat-liberalilor.
"Constatăm următorul lucru: USL și gogoașa alianței socialiste se dezumflă și începe să scadă în sondaje. De ce începe USL să scadă în sondaje? Începe să scadă pe măsură ce semnele pozitive din economie se înmulțesc", a afirmat premierul Emil Boc, indicând în acest sens ieșirea din recesiune, redobândirea statutului de țară în care se poate investi, acordat de agențiile internaționale de rating.
El a subliniat că "minciuna populistă a USL a avut și are picioare scurte", în contextul în care măsurile luate de PDL și coaliția de guvernare și care nu au fost deloc susținute de opoziție au salvat economia țării și au dus-o pe creștere, iar astăzi foarte multe țări din Europa cu economii mult mai puternice sunt nevoite să ia măsuri similare cu cele luate de România în 2010. Premierul a amintit în context de modificarea Codului muncii, reforma sistemului bugetar și reforma pensiilor, dar și legea educației, reforma noilor coduri judiciare.
Pe de altă parte, el a arătat că nu este timpul pentru a sărbători, ci trebuie avută puterea de a continua pe același drum.
"Criza datoriilor suverane din Europa indică faptul că trebuie continuat pe aceeași linie a vigilenței. Datorită PDL și coaliției de guvernare, Ro-mânia va coborî în 2012 la un deficit bugetar de 3% și își va consolida stabilitatea macroeconomică și poziția bună datorată faptului că datoria publică este la numai 31% din PIB, cu mult sub media UE de 60% și limita maximă de peste 100% din țări ca Italia, Spania și Grecia", a spus Boc.

Comentează știrea

beciulnegru
22 iulie 2011
HA HA HA...CE GLUMA...

Ce gluma...articolul trebuia scris la pagina de bancuri. Numai bok vede lapte si miere. In realitate tara e in rahat, oamenii au sarcit. Nu v-a mai vota nimeni pdl. Ne pregstim pt guvernarea USL (Uniunea Socialista cum repeta boc ca un papagal).

rex
22 iulie 2011
premier formal

dupa ce este batut in cap, mai ia si etnobotanice, altfel nu se explica aberatiile debitate de acest premier formal. unde vede el ca traim mai bine.

cititor
22 iulie 2011
minciuni

economia cui a lu basescu si boc , romani sunt tot mai saraci si inpovarati de datori,fara locuri de munca,sanatatea e distrusa invatamantu la pamant,justitia corupta,politia desfiintata si romani isi rup hainele pentru un pachet la biserici

4
22 iulie 2011
dedicatie ptr 1,2 si 3

romanii sunt din ce in ce mai prosti! dovada 1,2 si 3. uslisti au imbolnavit tara pdl o vindeca.prostii se supara pe doctor ? bravos natiune !

Constantin
25 iulie 2011
bravos nr.4

pesedistii, intre 1990 - 1996 , 200 - 2004, apoi 2004 - 2008 ( cica era guvernare pnl, dar stim cine era in spatele peneleului - i-a luat pe la spate :) ) au distrus tara prin privatizari frauduloase, falimente bancare....au distrus totr ce au atins!!! Si invatamantul, si s-a vazut acum , care e starea invatamantului la bac ....Iar acum, cand se taie din salarii, e pentru ca ,, inteleapta guvernare pesede " a avut grija, ca sa taie intrarile la buget, adica veniturile, si sa si le treaca la veniturile pentru familiile si prietenii lor!!! ordinarii....plang de mila poporului roman, pe care l-au intoxicat....cati ani am zis la inceput??? calculati voi, .....si se pregatesc de o noua guvernare,, glorioasa" !!! nemernicii....nr1,2,3, suntweti receptori excelenti pentru ,, talmacirile " de la antene, sunteti locuitorii perfecti pentru romania!!! Dati cu huooooooo, celor ce vor sa repare, doctorilor, cum le spunea cel de la nr.4 si stati c u dosul la cei ce v-au distrus!!! Sarman popor roman, cu voi, viitorul nostru este compromis total!!! Aveti creierele spalate, dar totusi, aveti o licarire de istetime!!! Dezastrul e real, dar intrebati mesterii din pesedeu si peneleu, pe cei care au condus privatizarile, invatamantul, sanatatea, cum am ajuns asa!!!

rex
25 iulie 2011
caii mor de drum lung, javrele de grija noastra

Eu ma uit la Antene pentru a receptiona adevarul adevarat.Acolo l-am vazut pe dezmembratul de basescu cum se plimba stingher printre grupurile liderilor Europeni. Era oglinda reala a perceptiilor lumii moderne asupra celui ce nemeritat ocupa functia de presedinte.Sa ma uit la radu moraru sau la culcer, pentru mine si pentru multi este o blasfemie. Indoctrinatii leprelor portocalii sa se uite la ce vrea. Au ramas 2 televiziuni LIBERE de javre si nu mai puteti de grija lor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.285 secunde