Ionuț Vaida, președinte interimar al PIN Constanța

1053
Ionuț Vaida, președinte interimar al PIN Constanța - cf7f2f64ef772d7e61663fbe791d8941.jpg

Articole de la același autor

Fostul liberal Ionuț Vaida a devenit președintele interimar al organizației constănțene a Partidului Inițiativa Națională (PIN). Aflată într-o vizită la Constanța, Lavinia Șandru, liderul PIN, a declarat că Vaidu fi numit în mod oficial președinte al organizației peste aproximativ două luni, moment în care vor fi organizate alegeri și va fi prezentată toată echipa.
Potrivit declarațiilor sale, Ionuț Vaidu, fost președinte al organizației PNL Mangalia, a părăsit barca liberală în 2008, pentru că a simțit că nu mai poate face politica pe care și-ar fi dorit-o la momentul respectiv. El s-a înscris în PIN la 1 ianuarie 2011.
În cadrul aceleiași conferin-țe, Șandru a afirmat că noul reprezentant PIN în Diaspora este regizorul Cornel Diaconu. De asemenea, ea a vorbit despre schimbarea denumirii formațiunii din Partidul Inițiativa Națională, în Partidul Ecologist Inițiativa Națională. Brand-uirea oficială va avea loc în viitorul apropiat și este un răspuns la solicitările venite din partea ecologiștilor europeni. Din punctul de vedere al strategiei pe care partidul o va aborda pentru alegerile 2012, Lavinia Șandru a specificat că, la alegerile locale, vor merge "singuri", ea criticând alianța USL.
"Ambele partide nu au făcut altceva decât să își bată cuie în talpă. Liberalii își vor pierde alegătorii de dreapta, care pro-babil vor merge cu PDL, nedorind să se asocieze cu cei din PSD. În plus, cele două partide au fost în război încă de la alegerile din 2004. Mai au și foarte multe probleme interne, foarte mulți oameni au fost dați afară. Am înțeles că, de când este Victor Ponta președinte, au fost dați afară aproximativ 600 de membri. Probabil că acum, că este președinte, consideră că nu mai are nevoie de membri", a declarat Lavinia Șandru.
Referitor la activitatea PIN, Șandru a declarat că, în cursul zilei de astăzi, va fi inaugurată Pădurea Îndrăgostiților în parcul Izvor din București, proiect pe care speră să îl poată aduce și la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6133 secunde