USL se reunește pentru a discuta pe tema descentralizării

188
2

Articole de la același autor

USL va avea, astăzi, o reuniune pe tema descentralizării, a declarat premierul Victor Ponta.

Co-președintele USL a precizat în același context că va avea consultări și cu celelalte formațiuni parlamentare în privința descentralizării, respectiv UDMR, PDL, PP-DD și Grupul parlamentar al minorităților naționale.

"Vreau să vă anunț că, la nivel politic, discuțiile au avansat foarte mult cu descentralizarea. O să avem o ședință a Uniunii Social Liberale pentru a trasa ultimele lucruri care țin de ideea corectă și bună de a apropia de cetățean deciziile cele mai importante și de a reduce cos-turile cu birocrația și cu administrația. Vreau însă să știți, toți miniștri, și vreau să faceți același efort, nu este doar un demers al USL. Vreau să mă văd, și împreună cu dumneavoastră, cu reprezentanții PDL, cu reprezentanții UDMR, cu reprezentanții PP-DD, ai minorităților, în așa fel încât toată lumea să cunoască în mod clar efectele benefice ale descentralizării. Faptul că oamenii vor avea mai aproape instituțiile de care au nevoie în fiecare zi, că vor costa mai puțin, și că această mare descentralizare este, de fapt, prima descentralizare reală din ultimii 20 și ceva de ani", a declarat premierul.

Victor Ponta a adăugat că pe tema descentralizării vor fi discuții și a precizat că o mulțime de șefi de la București o să fie contra.

"Rămân fără obiectul muncii, normal. Nu mai pot să-și mai țină aici sute de angajați, secretare și mașini și alte lucruri. Dar, faptul că, în sfârșit, debirocratizăm odată cu descentralizarea cred că este un proiect foarte important", a mai spus premierul.

Comentează știrea

alex
17 octombrie 2013
catre popor

Având în vedere acțiunile agresive ale guvernului și ale politicienilor corupți împotriva poporului român, protestatarii din toată țara cer: Demisia/ demiterea imediată a guvernului Ponta și a tuturor politicienilor corupți care s-au transformat în agenți de propagandă a unor interese străine (dovadă clară pentru majoritatea populației că acești politicieni și-au trădat țara și nu mai reprezintă România și poporul român). Înființarea unui tribunal independent politic, care să judece în regim de maximă urgență și cu proceduri simplificate pe toți acei politicieni și complici ai lor care prin decizii anti-românești

constantean
17 octombrie 2013
descentralizare

Alex, nu esti in toate mintile !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6539 secunde