Senatorul Christian Gigi Chiru:

"USL-ul pune biciul pe constănțeni, iar Mazăre îi înrobește"

1045
7

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru, susține că 2013 este un an al scumpirilor, iar Guvernul Ponta nu vine în ajutorul românilor, ci îi înrobește, le pune în cârcă scumpiri cărora cetățenii nu le vor mai face față. El mai spune că, dintre toți locuitorii României, constănțenii sunt cei mai loviți de scumpiri. 


"Gazele pentru consumatorii casnici se vor scumpi în anul 2013 cu 10%. Prețul la energia electrică a crescut deja de la 1 ianuarie cu 10%. Accizele cresc, pentru că vor fi recalculate la un curs de schimb cu 5,2% mai mare față de anul 2012. Românii vor plăti mai mult pentru țigări, cafea și produsele alcoolice precum berea, vinurile, băuturile fermentate, produsele intermediare sau alcoolul etilic. Accizele la motorină au crescut cu 4,55% începând cu 1 ianuarie 2013, de la 374 euro/tonă la 391 euro/tonă. Și asta nu este tot, acestea sunt numai câteva dintre scumpirile care vor lovi românii în 2013. Ca senator de Constanța, însă, sunt dator să atrag atenția asupra scumpirilor la care sunt supuși concetățenii mei. Pe lângă măsurile minci-noase ale guvernului Ponta, primarul Radu Mazăre, USL-ist de frunte, îi pune pe con-stănțeni să plătească anual aproximativ 100 de euro pentru plata serviciilor de salubrizare firmelor apropiate partidului din care face parte", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Parlamentarul a precizat că, în ultimele zile a primit numeroase sesizări din partea constănțenilor din Colegiul 4, care s-au plâns că majorarea taxei de habitat este o lovitură în plus pentru locuitorii Constanței, care devin cei mai defavorizați dintre români.

"Constănțenii au început să primească facturile pentru taxele și impozitele locale, iar oamenii sunt îngroziți. Spre exemplu, o familie cu trei membri plătește taxa de habitat, adică gunoiul, 360 de lei pe an. De două ori mai mult decât impozitul pentru casă! Este enorm, iar administrația Mazăre umple buzunarele firmei PSD-iste de salubrizare cu banii constănțenilor. S-a reclamat că tăierile PDL au fost impopulare, însă bugetul USL, prin minciună, bagă mâna în buzunarul cetăț-enilor", a mai spus Chiru.

Senatorul spune că este foarte supărat deoarece Ponta se laudă că mărește salariile și pensiile, iar pe de altă parte crește taxele.

"Guvernul USL funcționează pe principiul: îți dau cu o mână și îți iau cu două. Din păcate, constănțenilor le ia cu patru mâini prin menținerea tarifului crescut pentru încălzire și prin această aberantă taxă de habitat!", a mai declarat Christian Gigi Chiru, președintele organizației județene PDL Constanța.


Comentează știrea

POM
7 februarie 2013
Ocazie

POM (7 feb 2013) Primaria orasului Murfatlar organizeaza o licitatie privind concesiunea unui teren de 344 mp pe drumul European E81 cu destinatia spalatorie auto si comert conform PUD aprobat in HCL nr.3 din 4.01.2013. Pretul este de 1,5 lei/mp/an. Pentru detalii tel. 0241/234350 .www.primaria-murfatlar.ro

Stefan
7 februarie 2013
USL ne termina

Era de asteptat valul asta de scumpiri cu instalarea la putere a gaozarilor usl-isti. Noi, oamenii de rand suntem subjugati sub bunul plac al lor ca doar i-am ales... Ma rog, prostimea care au pus botul la promisiunile lor comuniste. Ma astept la o revenire in forta a opozitiei pdliste.

Fost constantean
7 februarie 2013
Halal municipiu...

Mascariciul scalambaiat si drogat da pachete / ajutoare sociale / scutiri pe transport urban , tot din banii constantenilor care ar fi trebuit sa fie destinati altor proiecte. De asemenea , bani foarte multi se duc si pe spectacolele penibile cu manelisti si fete inocente(a se citi "prostute") pe timpul verii. Este un oras condamnat , atata timp cat pana si liberalii in frunte cu acel "arheolog" (ce dracului vestigii a descoperit in viata sa acest impostor Hasotti) , l-au sustinut pe mascarici. Sau , a fost ales de catre constanteni consilier acel prostanac Chesoi , care dupa ce ca nu-l duce capul deloc , mai ne si explica cum sta treaba cu taxa de habitat. Deci , atata timp cat justitia nu-i va opri pe acest drogat si prietenul lui betivul adormit din intersectii , sau o boala nemiloasa sa ne scape de ei , Constanta este si ramane un oras al mizeriei / al cainilor fara stapan / al trotuarelor cu gropi / al parcurilor si spatiilor verzi ciopartite de constructiile acolitilor acestor golani / al manifestarilor de prost gust de pe timpul verii din Mamaia (nu am vazut pe Riviera Franceza care alegorice cu tizigani manelisti si fete care sa-si unduiasca trupul in mod lasciv pe langa un scalambaiat care se crede o frumusete masculina , deghizat in tot felul de personaje...). A nu se intelege gresit , ca as fi dorit un Chiru-fost ospatar prin Eforie ca primar , dar au candidat si oameni de valoare (medici,avocati,ingineri) , dar pe care prostimea nu i-a votat , pentru ca nu le-a promis locuinte "modulare" din banii constantenilor... Deci , halal oras condus de niste borfasi si cu locuitori fara educatie elementara civica ( a se citi "prosti gramada" !!!)...

ath
7 februarie 2013
Vesnica pomenire !

Primarul a dat de pomana la 30 de zile dupa ce a murit tanti Sperantia.Saraca de ea,s-a chinuit aproape 24 de ani. A fost bolnava cu capu'. Bineinteles ca Mazare a impartit la firmele lui. Fie primit la bugetul partidului ! Azi, Chiru face un parastas la 60 de zile. Pomenit fie numele Guvernului Ponta ! Domnule Chiru,eu am primit o coliva in cutia postala. Am cautat bomboana. Postasul mi-a spus ca bomboana de pe coliva vine la toamna cand tanti Constitutia va intra in stop cardiac.Este o bomboana rosie.Tanti Constitutia are deja greturi la democratie si la partidele de opozitie.Bogdaproste domnule Mazare ! Noi dezgropam mortii o data la patru ani.Tot la patru ani are loc invierea tuturor mumiilor politice pentru a participa la alegerile locale sau parlamentare.

eu
7 februarie 2013
o apa si un pamant

da tu ce-ai facut atatia ani machidon gaozar????

mal du mer
7 februarie 2013
aoleu

Nene Chiru, ti-or facut FICIORII de la Cujet si tie poza la ciocofoane acolo ? Pai se vede ca nu faceai declaratii de presa, ca nu te baga oricum nimeni in seama. Lasa-ne tu nea Mazare ca stim unii din noi cat de greu e , cata mizerie induram ca prostii din cauza unro prosti care l-au revotat pe STEFAN RADU. Dar si daca te votam pe tine, sau pe fermieru ala de Palaz...stati linistiti ca nu era Cta pe picioare bune, ne scapi tu de facturi ..si de habitat si de caini... Ai ai...sa fim seriosi..

13-15 iunie 90-universitate
7 februarie 2013
Traisaca partidul Comunist roman

In Romania comunista spaga, spertz-ul, bacsis-ul... ATENTIA constau intr-un sapun si un pachet de Kent, dar acum in bantustanul iliesciano-mazaristo-bombonist guvernat de o "democratie" originala mai mult corupt-comunista decat capitalista prostii-sclavi de rand trebuie sa-si dea casa shpaga, daca vor sa-i puna un acoperis nou... aceleiasi case TRAIASCA BANTUSTANUL PZDIST SI CORUPT... care va impartii scoarta de copac in pachete de pomanagii

Răspuns la: USL ne termina
Adăugat de : Stefan, 7 februarie 2013
Era de asteptat valul asta de scumpiri cu instalarea la putere a gaozarilor usl-isti. Noi, oamenii de rand suntem subjugati sub bunul plac al lor ca...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : USL marchează doi ani de activitate
Pagina a fost generata in 1.1111 secunde