USR Constanța solicită măsuri urgente pentru protejarea cadrelor medicale

435
USR Constanța solicită măsuri urgente pentru protejarea cadrelor medicale - usrsolicita-1585250690.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Salvați România (USR) Constanța solicită autorităților centrale și locale să aibă în vedere măsuri urgente pentru protejarea personalului medical și auxiliar.

În acest sens, reprezentanții filialei de la malul mării au propus asigurarea echipamentului de protecție pentru aceștia deoarece, susțin ei, nu este normal să se furnizeze o singură mască pe zi. Totodată, USR Constanța cere testarea periodică a personalului medical și auxiliar, precum și testarea pacienților care urmează a fi internați în spital din cauza altor afecțiuni. Pe lista solicitărilor, se mai află consilierea psihologică pentru personalul medical și cel auxiliar, dar și cazare gratuită, în toată această perioadă, pentru medici, asistente, infirmiere, pentru a evita infectarea familiilor acestora.



Reprezentanții USR Constanța au mai adăugat că toate aceste cerințe sunt valabile și în ceea ce îi privește pe medicii de familie.
"Avem nevoie de acești oameni sănătoși, pentru că numai așa și noi putem fi sănătoși", au adăugat cei de la USR Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7204 secunde