Vergil Chițac: “Reconfigurarea giratoriului de la Păpădie se va dovedi cea mai eficientă și cea mai civilizată soluție pentru traficul din zonă“

1011
2
Vergil Chițac: “Reconfigurarea giratoriului de la Păpădie se va dovedi cea mai eficientă și cea mai civilizată soluție pentru traficul din zonă“ - giratoriupapadie1700x3751-1682857678.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței a transmis duminică pe pagina sa de socializare că “reconfigurarea giratoriului de la Păpădie, redeschis recent (finalizat ca geometrie a traficului; mai urmează asfaltarea și amenajarea finală), se va dovedi în curând cea mai eficientă și cea mai civilizată soluție pentru sistematizarea traficului din zonă. Studiile deja o arată”, a postat edilul Constanței.


El a anunțat că flota de autobuze electrice, de 10 metri, se va înnoi până la sfârșitul lunii mai cu 7 autobuze noi, urmând să sosească alte 14.




Comentează știrea

Ovidiu
30 aprilie 2023
Siguranța pietonilor

Măsură buna.Prin mutarea stației cap linie 100 studenții vor trebui să traverseze doua bulevarde cu multe benzi pe care mașinile circula cu viteza.In extrasezon după 1 octombrie când încep cursurile universitare stația cap de linie 100 sa fie mutată la Universitate să întoarcă la primul sens giratoriu de pe Aurel Vlaicu,așa cum face traseul 5-40.Distanta față de Univesitate se reduce cu jumătate de km urcarea și coborârea se va face la aceiași stație dispare pericolul traversării acestor bulevarde largi traficul auto devine fluent. Această măsură va fi benefică locuitorilor din zonă.

test
1 mai 2023
test

test

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1963 secunde