Veste bună pentru locuitorii din Remus Opreanu și Valea Dacilor privind rețeaua de gaze

512
Veste bună pentru locuitorii din Remus Opreanu și Valea Dacilor privind rețeaua de gaze - medgidia2-1580514733.jpg

Articole de la același autor

La Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat, zilele trecute, ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, pentru luna în curs. Pe ordinea de zi au fost înscrise nouă proiecte de hotărâre, care au fost aprobate în totalitate.


La primul punct s-a aprobat organizarea rețelei școlare pe raza Municipiului Medgidia, județul Constanța pentru anul școlar 2020-2021. Organizarea rețelei școlare se stabilește anual și necesită aprobarea prin hotărâre a consiliului local pe baza avizului conform al inspectoratului școlar.


La punctul 2 s-a aprobat planul de acțiuni și lucrări de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social în anul 2020, conform Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat. La Medgidia, din cele 296 de familii beneficiare de ajutor social, în 146 de familii există persoane apte de muncă, care au obligația de a efectua lunar acțiuni și lucrări de interes local. Numărul beneficiarilor de ajutor social care urmează să efectueze acțiuni sau lucrări de interes local poate varia de la lună la lună.


Proiectul cel mai important de pe ordinea de zi a fost cel referitor la aprobarea realizării obiectivului de Investiții "Extindere rețea distribuție gaze naturale în satele Remus Opreanu și Valea Dacilor aparținătoare municipiului Medgidia, județul Constanța". Obiectivul de investiție - extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Remus Opreanu are o valoare totală de 7.263.900 lei fără TVA, din care 7.118.622 lei fără TVA  - reprezentând 98% contribuția UAT Medgidia, iar extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Valea Dacilor are o valoare totală de 11.648.911 lei fără TVA, din care 11.415.933 lei fără TVA  - reprezintă 98% contribuția UAT Medgidia. Consiliul Local al Municipiului Medgidia va preda cu titlu gratuit terenurile pentru extinderea rețelei iar concesionarul Distrigaz Sud Rețele S.R.L. va putea racorda viitorii potențiali solicitanți la obiectivele/sistemele ce se vor realiza în cadrul investiției, cu respectarea legislației aplicabile în domeniul gazelor naturale.
Ultimele proiecte pe ordinea de zi au vizat aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia previzionat pentru anul 2020 respectiv aprobarea modificării organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4312 secunde