Viceprimarul Constanţei, Florin Cocargeanu: "În 2021 nu am folosit deloc carburant din banii publici"

1333
Viceprimarul Constanţei, Florin Cocargeanu:
Vineri, 10 iunie, va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa, pe a cărei ordine de zi se află un proiect de hotărâre foarte important.


Este vorba despre aprobarea cotei maxime de consum lunar de carburanți pentru autovehiculele și utilajele ce deservesc structuri ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța.


În acest context, viceprimarul municipiului Constanţa, Florin Cocargeanu, a făcut public faptul că el nu s-a folosit de niciun leu în anul 2021 pentru carburant la propriul autoturism sau la cel de serviciu.


„În 2021, la nivelul cabinetului meu, nu a fost consumat niciun litru de combustibil. Încă de la preluarea acestui mandat am refuzat să beneficiez de facilităţi precum mașina de serviciu, șofer sau telefon mobil. Când este necesar, utilizez autoturismul personal și foarte rar autoturisme ale instituției”, a scris Cocargeanu, pe pagina sa de Facebook. Reamintim că, pentru a folosi carburant în scopul deplasărilor în interes de serviciu, Florin Cocargeanu avea la dispoziţie o cotă lunară în valoare de 300 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5206 secunde