Viceprimarul Costin Răsăuțeanu: "Avem resurse să fim alături de școlile din Constanța"

1072
Viceprimarul Costin Răsăuțeanu:

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, îndeamnă partidele de stânga sau de dreapta să se reconecteze la firesc și bun simț și să lase interesele politice atunci când este vorba de sănătatea populației și, în mod special, de cea a copiilor.

"Ne pregătim cu toții de începerea anului școlar într-un mod special, fără precedent. Nu am mai avut situații similare ca să știm ce funcționează mai bine ca metode și ce nu. Dar trebuie să gândim soluții și să acționăm cu asumare! Și avem instrumente să o facem! Avem resurse să fim alături de școlile din Constanța! Am alocat cinci milioane de lei pentru ca elevii să poată începe școala în siguranță. Aș fi vrut să scriu că a fost rezultatul unei soluții identificate în echipă, împreună, de către toți consilierii locali. Ei bine, nu a fost așa! Consilierii Partidului Național Liberal au votat împotriva alocării resurselor financiare școlilor constănțene în contextul acestei crize și vremuri atât de confuze", a scris viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, pe pagina sa de socializare.

Printre altele, el a adăugat că îi este greu să înțeleagă această atitudine în contextul în care Guvernul Orban nu ar fi luat nicio măsură concretă.

"Îmi este imposibil să înțeleg această atitudine. Guvernul lor a luat nicio măsură concretă, nu tablete, nu măști, nu proceduri, nimic. Ca om de stânga, tributar viziunii social-democrate, respect chemarea doctrinară a tuturor partidelor, dar nu pot să înțeleg inconștiența unui partid care votează împotriva unor acțiuni precum cele despre siguranța și sănătatea copiilor, împotriva interesului local. Este important ca noi toți - cei asumați sau mai puțin asumați, de stânga sau de dreapta - să ne reconectăm la firesc și la bun simț", a mai spus viceprimarul Costin Răsăuțeanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.436 secunde