Viceprimarul Costin Răsăuţeanu: „Voi continua cu aceeași energie și asumare”

493
Viceprimarul Costin Răsăuţeanu: „Voi continua cu aceeași energie și asumare” - costinrasauteanu2-1601921317.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței Costin Răsăuțeanu a transmis un mesaj tuturor constănțenilor care au avut încredere în el și i-au acordat votul pentru un nou mandat de consilier local.

„Mulțumesc constănțenilor care mi-au acordat votul lor și au avut încredere în mine. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în noua lor activitate. Misiunea de viceprimar m-a onorat și m-a făcut să-mi iubesc și mai mult orașul - cu oamenii lui, cu poveștile şi cu provocările sale.

În cei patru ani mi s-a confirmat că, indiferent de natura unui proiect, soluțiile se identifică împreună cu specialiști și întotdeauna prin muncă în echipă. Vă asigur că voi fi mereu la dispoziția voastră, așa cum mă știți, să vă ascult și să vă reprezint interesele. Acum, în plină criză, cred că cea mai mare provocare este să fim proactivi și să ne armonizăm competențele cu asumare, fără tergiversări și lamentări. Este important să continuăm proiectele dedicate orașului nostru și să lucrăm împreună pentru o administrație locală puternică. Vă asigur că voi continua cu aceeași energie și asumare”, a transmis Costin Răsăuţeanu pe pagina sa de socializare.

Reamintim că, timp de patru ani, Costin Răsăuţeanu a fost unul dintre cei doi viceprimari ai edilului Decebal Făgădău. La alegerile locale din 27 septembrie, Costin Răsăuţeanu a deschis lista de consilieri locali ai Municipiului Constanţa din partea PSD. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.341 secunde