Delegația Permanentă a validat, ieri, propunerea Biroului Județean:

Victor Manea este noul președinte interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța

3381
Victor Manea este noul președinte interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța - 6fb7c530fbcb0124b4dc04028211e2db.jpg

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni au participat, ieri, la o ședință a Delegației Permanente a partidului, eveniment în cadrul căruia a fost validată propunerea Biroului Politic Județean, anume aceea ca Victor Manea să preia șefia interimară a Organizației Municipale a PNL. Astfel, consilierul local municipal constănțean îl urmează în funcție pe Dănuț Culețu, propus la începutul săptămânii trecute de Biroul Municipal pentru fotoliul de președinte interimar de la municipiu. Reamintim că scurta șefie interimară a fostului prefect a venit ca urmare a demisiei de la conducerea Organizației a lui Aurel Butnaru. Acesta din urmă a demisionat după apariția în presă a informațiilor conform cărora ar avea un dosar la Curtea de Apel Constanța referitor la colaborarea sa cu fosta Securitate.
Potrivit declarațiilor liderului județean al partidului, deputatul George Dragomir, Delegația Permanentă nu a făcut decât să valideze, ieri, propunerea Biroului Politic Județean al PNL în ceea ce privește mandatul lui Victor Manea. În cadrul Biroului Județean, votul a avut următoarea configurație: 12 voturi pentru Manea, trei abțineri și două pentru Dănuț Culețu. Dragomir a recunoscut, totuși, că validarea de ieri a iscat oarecare controverse, dar că, în final, Victor Marea a fost recunoscut ca nou lider interimar al Organizației Municipale. "Sunt convins că de mâine, când se va reuni Biroul Municipal din nou, într-o ședință cu noul președinte interimar, Orga-nizația Municipală va funcționa cel puțin la fel de bine, dacă nu chiar mai bine decât până acum", a precizat parlamentarul constănțean vizavi de preluarea interimatului de la municipiu de către Victor Manea. Cu această ocazie, Dragomir și-a exprimat susținerea totală față de Victor Manea.

"Un pachet de propuneri, nu de sacoșe"
Întrebat despre această nouă funcție, consilierul local PNL Victor Manea a catalogat-o drept "o responsabilitate în plus" pe care, însă, o acceptă în contextul "situației dezastruoase în care se află România" în prezent și al nevoii liberalilor de a-și promova candidatul la președinție (n.r. - Crin Antonescu) astfel încât acesta să și obțină mandatul de șef al statului.
"Trebuie să fim mai bine organizați și să ne mobilizăm pentru a câștiga alegerile prezidențiale", a mărturisit liberalul. Cât privește o eventuală nouă candidatură a sa la conducerea Primăriei Constanța, Victor Manea a fost clar: "Nu discut despre o candidatură la Primăria Constanța".
Referitor la evenimentele la care constănțenii ar putea să se aștepte în perioada următoare din partea Organizației Municipale a PNL Constanța, Manea a precizat: "Vom ține foarte aproape de cetățeanul din Constanța. E foarte important să știm ce vrea". Interesant de remarcat a fost, însă, comentariul lui Manea și anume acela că partidul va veni "cu un pachet cât mai favorabil cetățeanului", dar "de propuneri, nu de sacoșe".
Validarea lui Victor Manea a contrazis vocile potrivit cărora Dănuț Culețu ar fi fost susținut, fără probleme, de colegii săi liberali. La Delegația Permanentă de ieri au participat aproximativ o sută de liberali.
Viitoarele alegeri interne din PNL vor avea loc, conform declarațiilor președintelui Organizației Județene a PNL Constanța, George Dragomir, după alegerile prezidențiale din toamna acestui an, cel mai probabil în luna ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2131 secunde