Victor Ponta a inaugurat o nouă autostradă nefinalizată: Tronsonul Cernavodă-Medgidia (Vezi Galerie Foto)

518
1

Articole de la același autor

Traficul pe tronsonul de autostradă Cernavodă-Medgidia, pe o cale în lungime de 20,491 km, a fost inaugurat astăzi de premierul Victor Ponta.

Prezent la inaugurare, premierul Victor Ponta a ținut să precizeze că nu va ajunge la Constanța până pe 29 iulie, dar că speră s-o facă după referendum.

Pentru moment, pe tronsonul Cernavodă-Medgidia se va circula doar pe o bandă, cu o viteză maximă de 80 de kilometri pe oră.

Cu doar o oră înainte, premierul Victor Ponta inaugurase autostrada București-Ploiești. 

Comentează știrea

politica
19 iulie 2012
satul de ...

mi-e sila de voi , acum cateva luni il laudati pe boc ca inaugura o portiune de autostrada , care si aceea era neterminata ba chiar la 2 zile s-a inchis circulatia pe ea apoi s-a surpat pe cativa metri dar atunci laudati pe ai vostri iar azi ii criticati pe ceilalti care fac acelasi lucru....prin asta dovediti ca nu sunteti presa libera ci niste slugi basiste comuniste care fac ce faceau colegii vostri mai in varsta ...il laudau pe ceausescu si ii recitau poezii...sunteti un ziar comunist....politica e o curva , stiti de ce ? pt ca politicienii au o singura mama si mai multi tati adica mama lor e aceeasi curva iar odraslele au toate aceleasi apucaturi...caractere infecte tradatori spagari mincinosi trec de la un partid la altul trafic de influenta etc...sa mai continuu? deja vomit

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4585 secunde