Victor Ponta, acuzat de fals în declarații

393
1
Victor Ponta, acuzat de fals în declarații - victorpontaacuzatdefals-1414693254.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a anunțat, ieri, că a luat decizia de a sesiza Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) în cazul candidatului PSD-PC-UNPR la prezidențiale, premierul Victor Ponta, pentru fals în declarații.

"Am luat decizia de a sesiza PÎCCJ privitor la comiterea infracțiunii de fals în declarații de către Victor Ponta cu ocazia completării declarației de avere în mod mincinos. Victor Ponta este, împreună cu familia sa, proprietar a șapte case și a multor alte proprietăți care nu sunt scrise în declarația de avere în integralitatea lor iar omiterea includerii timp de patru ani în declarația de avere a întregii averi deținute de Victor Ponta împreună cu familia sa constituie infracțiunea de fals în declarații, care este prevăzută în Codul penal, articolul 292", a spus Ludovic Orban.

El a arătat că a luat decizia de a sesiza PÎCCJ deoarece nu a primit niciun răspuns din partea ANI, unde în urmă cu două săptămâni a depus o sesizare în acest caz.

"Vreau să-i dau jos masca lui Victor Ponta. Victor Ponta este parte a putregaiului din PSD, este putred și de bogat, dar și de corupt. Aproape nu există mare afacere de corupție în care Victor Ponta să nu aibă legătură", a declarat Orban.

Comentează știrea

DODO
1 noiembrie 2014
pacalici

Omul asta e facut numai din minciuna,plagiat , falsuri tupeu , lasitate si mahalagism.Este cea mai josnica figura politica din istoria noastra.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Ponta se laudă cu un excedent bugetar"
Pagina a fost generata in 0.489 secunde