Videanu l-a dat în judecată pe Ponta

405
Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a anunțat, ieri, că l-a acționat în judecată pe președintele PSD, Victor Ponta.
"Urmare a faptului că Victor Ponta continuă să mențină, în spațiul public, un limbaj suburban, plin de injurii și calomnii care degradează constant atât discursul politic, cât, mai ales, percepția cetățenilor asupra nivelului de educație al clasei politice, anunț că l-am acționat în judecată pe actualul lider al PSD", menționează Videanu, potrivit unui comunicat transmis, ieri, de PDL.
Adriean Videanu adaugă că îl așteaptă pe Victor Ponta să probeze, în instanță, acuzațiile pe care acesta le-a făcut "repetat" la adresa sa, ca efect al analizei prezentate de el pe programul economic al USL.
"Remarc faptul că, în lipsa suspectă a dezbaterii economice care ar fi fost normal să decurgă din analiza prezentată de mine pe programul USL, Victor Ponta a pus semn de egalitate între argumente și calomnie", mai susține el.
Președintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, în-tr-o conferință de presă, că democrat-liberalul Adriean Videanu este "un infractor, întrucât prin hoțiile sale a lăsat 25.000 de familii fără slujbe în Gorj".
Ponta a făcut aceste afirmații după ce răspunsese vizibil iritat la mai multe întrebări ale jurnaliștilor referitoare la comentariile lui Videanu la programul economic al USL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5345 secunde