Video VIDEO INCREDIBIL. HALAL DE ȘEDINȚĂ LA PRIMĂRIA MANGALIA!

427
VIDEO INCREDIBIL. HALAL DE ȘEDINȚĂ LA PRIMĂRIA MANGALIA! - untitled-1449749014.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii din Mangalia parcă ar fi blestemați ! După un mandat în care primar a fost Claudiu Tusac iar certurile în Consiliul Local erau la ordinea zilei, venirea independentului "vopsit" în liberal, Cristian Radu, nu a redresat cu nimic situația de la Primăria Mangalia. 


Edilul a ajuns să se plângă pe Facebook că nu se descurcă să ducă la bun sfârșit proiectele promise cetățenilor și asta din cauza consilierilor care ba chiulesc de la ședințe, ba votează împotrivă sau se abțin. Și ca să aibă dovada celor susținute, primarul a atașat și o filmare de la ultima ședință. Din care, pe lângă atitudinea scârbită a consilierilor, mai reiese și că primarul era absent. Nu știm exact dacă edilul lipsea motivat sau dacă pur și simplu a decis să-și ia lumea în cap pentru ca asta nu a spus pe Facebook. 
 

În schimb, din filmare reiese clar cum cei în care oamenii din Mangalia și-au pus încrederea nu dau doi bani pe cetățeni, singurul interes fiind în preajma alegerilor atunci când au nevoie de voturile lor.

Redăm mai jos opinia primarului Cristian Radu postată pe Facebook și înregistrarea cu pricina.

"Astăzi a avut loc o nouă ședință a CL, în care unii consilieri au demonstrat, odată în plus, că pun interesele meschine de partid mai presus de interesul orașului. Pentru că vor să blocheze întreaga activitate a Primăriei, din motive strict electorale, unii aleși locali au refuzat să se prezinte la ședința în care ar fi trebuit să voteze pentru continuarea proiectelor europene. În momentul de față, există riscul ca Parcul Evergreen și Aleea Teilor să nu se mai realizeze. După cum se poate vedea și în filmare, la ședință au lipsit jumătate dintre consilieri, iar dintre cei prezenți unul s-a abținut, tocmai pentru a nu se întruni voturile necesare continuării lucrărilor. La ședința precedentă, aceiași consilieri s-au opus primirii unor bani de la Guvern pentru plata încălzirii pe timpul iernii. Am atașat, în facsimil, adresa de la Prefectură în care se arată foarte clar pentru ce primeam banii de la Guvern. Toate primăriile din țară au acceptat aceste fonduri, Consiliul Local Mangalia le-a respins. Oare de ce? Cei pe care locuitorii orașului i-au votat în Consiliul Local, pe diverse liste de partid, în 2012, se opun acum obținerii unor fonduri guvernamentale pentru plata salariilor angajaților de la spital sau bursele elevilor, pentru finanțarea proiectelor europene și mai grav pentru asigurarea încălzirii pe timpul iernii! "



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.355 secunde