VIDEO: Klaus Iohannis şi Nicolae Ciucă, la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, împreună cu ministrul francez al Apărării

1458

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis împreună cu premierului Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul francez al Apărării, doamna Florence Parly, și ministrul român al apărării, Vasile Dîncu, susțin o declarație de presă pe tema războiului din Ucraina.


"Această vizită are loc în clipe grele și dureroase. În urmă cu patru zile aviația noastră a pierdut opt militari, în două accidente aviatice tragice. Exprim și pe această cale condoleanțe familiilor", a spus Klaus Iohannis, după ce a ajuns la Baza 57 Aeriană.


Aflat la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, Klaus Iohannis a început cu un moment de reculegere pentru militarii care au murit în tragedia aviatică din Constanța.


"Suntem recunoscători aliaților din NATO, împreună putem asigura securitatea tuturor cetățenilor.

Agresiunea militară declanșată de Rusia împotriva Ucrainei afectează fundamental și dramatic securitatea NATO și a Europeană.

Comunitatea internațională a răspuns unitar și rapid. Au fost luate măsuri pentru ajutorarea Ucrainei în fața acestei agresiuni, în care au fost uciși foarte mulți oameni, inclusiv foarte mulți civili. Pe de altă parte s-au adoptat sancțiuni extinse împotriva Rusiei și Belarusului.”, a spus Klaus Iohannis



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5533 secunde