Noi întâlniri cruciale pentru Klaus Iohannis. Luni vine în România ministrul canadian al Afacerilor Externe

160
Noi întâlniri cruciale pentru Klaus Iohannis. Luni vine în România ministrul canadian al Afacerilor Externe - klaus-1646584804.jpg
Ministrul afacerilor externe din Canada, Mélanie Joly se va afla, luni, în România, urmând să fie primită, la ora 13.00, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis.


Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, primirea ministrului afacerilor externe din Canada, Mélanie Joly va avea loc la ora 13.00, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va avea luni, consultări politice cu ministrul afacerilor externe canadian, Mélanie Joly, cu prilejul vizitei oficiale pe care aceasta o efectuează în România, la invitaţia omologului român.


Potrivit Realitatea.net invitaţia a fost transmisă cu ocazia convorbirii telefonice a celor doi miniştri din 12 februarie şi reiterată cu prilejul întâlnirii din 20 februarie, în marja Conferinţei de Securitate de la Munchen, vizita desfăşurându-se şi în continuarea interacţiunilor recente din cadrul ministerialei de externe a NATO şi al reuniunii Consiliului Afaceri Externe, care au avut loc vineri, 4 martie, la Bruxelles.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5047 secunde