VIDEO: Primarul ANCUȚA BELU a semnat primul contract finanţat prin PNRR!

1233
VIDEO: Primarul ANCUȚA BELU a semnat primul contract finanţat prin PNRR! - anka-1654617717.jpg
Primarul comunei Mihail Kog─âlniceanu, Ancu╚Ťa Belu, a dat startul contractelor finan╚Ťate din PNRR. Mai exact, ╚Öefa administra╚Ťiei din Mihail Kog─âlniceanu a semnat primul contract la nivel na╚Ťional ├«n prezen╚Ťa premierului Nicolae Ciuc─â dar ╚Öi a altor reprezentan╚Ťi ai guvernului.

,,PRIMUL contract din PNRR !!! MULTUMESC TUTUROR pentru eforturile depuse ╚Öi pentru faptul ca am con╚Ötientizat cu to╚Ťii ca regula principala este depunerea CORECTA ╚Öi RAPIDA proiectelor", a transmis pe Facebook primarul Ancu╚Ťa Belu.

ÔÇ×Felicit─âri, Anca Belu! Felicit─âri doamnei primar a comunei Mihail Kog─âlniceanu ╚Öi echipei sale pentru semnarea primului contract de finan╚Ťare din jude╚Ťul nostru, prin Planul Na╚Ťional de Redresare ╚Öi Rezilien╚Ť─â! Este o veste extrem de ├«mbucur─âtoare, at├ót pentru locuitorii comunei, c├ót ╚Öi pentru jude╚Ťul nostru. Contractul de finan╚Ťare vizeaz─â renovarea corpurilor de cl─âdire ale liceului din comun─â, iar valoarea proiectului este de 15.478.862,07 lei. ├Än prezen╚Ťa primului-ministru al Rom├óniei, Nicolae Ionel Ciuc─â ╚Öi a ministrului Dezvolt─ârii Lucr─ârilor Publice ╚Öi Administra╚Ťiei, Cseke Attila, au fost semnate primele contracte de finan╚Ťare care ├«nseamn─â garan╚Ťia c─â banii prin PNRR ├«ncep s─â vin─â. Fiecare proiect de finan╚Ťare c├ó╚Ötigat de primari este un pas pentru o via╚Ť─â mai bun─â ╚Öi o dovad─â de implicare, respect fa╚Ť─â de cet─â╚Ťeni. Adev─âratele proiecte se fac cu o munc─â dedicat─â, nu pe re╚Ťelele de socializare. M─â bucur c─â Anca, colega noastr─â din Mihail Kog─âlniceanu, este prima care a semnat un astfel de contract. Succes ╚Öi la mai multe!ÔÇŁ, a transmis pre┼čedintele Organiza┼úiei Jude┼úene a PNL Constan┼úa, deputatul Bogdan Hu┼úuc─â.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3115 secunde