Kelemen Hunor:

"Vom avea candidat la prezidențiale"

66

Articole de la același autor

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, ieri, că Uniunea va avea mai mult ca sigur un candidat la prezidențiale, însă decizia formală va fi luată în următoarea perioadă, cel târziu în august, menționând că personal nu are o ambiție în acest sens, dar va ține cont de părerile colegilor.

Întrebat despre o candidatură a sa la prezidențiale, liderul UDMR a susținut că "o ambiție personală nu există", însă decizia finală va fi luată în conducerea Uniunii.

"Noi am discutat și urmează să mai discutăm. Marea majoritate a colegilor spun că trebuie să avem un candidat, în 1996 am început și de fiecare dată când au fost alegeri prezidențiale - 1996, 2000, 2004, 2009 - am avut candidat. Avem mai multe argumente pentru a pune un candidat decât pentru a nu pune un candidat în primul tur, dar decizia formală nu o vom lua în această lună, ci în iulie sau cel târziu în august. Cine va candida este o altă discuție, dar nu sunt legate cele două chestiuni. Candidat mai mult ca sigur că vom avea și cine va fi acel candidat vom vedea", a spus Kelemen Hunor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.596 secunde