Raluca Turcan:

"Vom pune în acord cele două Coduri penale cu deciziile CCR"

224
1

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal va acționa pentru a pune în acord Codul penal și Codul de procedură penală cu deciziile Curții Constituționale, a declarat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, după decizia CCR conform căreia nu există un conflict juridic de natură constituțională între puterile statului.

"Deciziile CCR se respectă. Așa cum am afirmat și anterior, PNL va prelua deciziile CCR în cele două Coduri și vom pune în acord cele două Coduri cu deciziile CCR. Este firesc ca instituțiile statului să funcționeze independent, să avem un echilibru între puterile statului și să nu mai întâlnim un abuz, o presiune a unei puteri, cum a fost în momentul de față abuzul Guvernului împotriva altor instituții ale statului", a spus Raluca Turcan.

Curtea Constituțională a României a stabilit, miercuri, că nu există conflict juridic de natură constituțională între puterile statului, în urma adoptării OUG 13 privind modificarea Codurilor penale. 

Comentează știrea

Cico
10 februarie 2017
raluca

voi vorbitzi ?! Care atzi tāiat salariile si pensiile oamenilor, muuuuultzi din pnl =pdl=usr=pmp, sunt penali, o ga¶cā de penali în frunte cu johanis kw "sapte case"! Luatzi "laba" de pe Romania si poporul român ! JOS cu totzi penalii, din : pnl, pdl, usr si pmp !

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : PNL cere demisia lui Dragnea
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Economie : Pensiile nu vor mai fi impozitate!
Pagina a fost generata in 0.6365 secunde