Vosganian: "Nu mai avem pe cine da vina pentru cele nefăcute"

463
1
Vicepreședintele PNL, Varujan Vosganian, anticipează că discursurile politice ale reprezentanților USL se vor schimba.

"Iată că ziua de 21 decembrie a trecut fără să fi venit și sfârșitul lumii. Unele opinii mai rafinate vorbeau nu atât de distrugerea Pământului, cât de schimbarea vibrațiilor sale, a spectrului său magnetic, supraviețuirea fiind legată de un proces inițiatic. Nu știm încă dacă așa ceva s-a întâmplat. Știm doar atât, că în 21 decembrie am păstrat un moment de reculegere pentru morții cei mai frumoși ai neamului nostru și că a fost învestit un nou Guvern. În ce mă-sură noul Guvern, născut în acest fel, va însemna onorarea memoriei morților celor noi și va însemna sfârșitul unei lumi și începutul alteia, rămâne să vedem", scrie Varujan Vosganian pe blog.

Vicepreședintele PNL promite că reprezentanții USL vor avea de acum încolo un alt tip de discurs. 

"Tonul comentariilor noastre se va schimba. Acum suntem în miezul lucrurilor. Nu mai avem pe cine da vina pentru cele nefăcute și ne putem lăuda în voie pentru cele temeinic fă-cute", constată ministrul Economiei.

Comentează știrea

M*A*M*B*O
29 decembrie 2012
Armean

Care neamu' tău mă, din ce neam ești tu ? Chestia că nu mai ai pe cine da vina e o minciună ordinară. Voi USL-așilor pentru porcăriile voastre veți găsi un vinovat . Pe acarul Păun care se cheamă Băsescu !!!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL
Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PNL s-ar putea desprinde de USL"
Pagina a fost generata in 0.4377 secunde