Votul pentru alegerea președintelui României a început în Noua Zeelandă

2179
Votul pentru alegerea președintelui României a început în Noua Zeelandă - buletindevotalegeriprezidentiale-1414867322.jpg
Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea președintelui României a început în afara țării la secția de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland), azi, la ora 20.00, la ora României, având în vedere diferența de fus orar.


MAE anunța, sâmbătă seară, că procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea președintelui României începe în afara țării la secția de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland) sâmbtătă la ora 20.00, ora României.

"Având în vedere diferențele de fus orar, următoarele secții care se vor deschide la ora 22.00, ora României, sunt cele din Australia (Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne). Conform legii, votarea începe la ora 07.00, ora locală și se desfășoară până la ora 21.00, ora locală, când secția de votare se închide", informează MAE.

Adresele secțiilor de votare se regăsesc pe site-ul MAE, în cadrul secțiunii dedicate alegerilor prezidențiale, scrie mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2993 secunde