Vreți să ajutați Constanța să intre în Cartea Recordurilor? Învățați să dansați Sirtaki!

3538
12
Vreți să ajutați Constanța să intre în Cartea Recordurilor? Învățați să dansați Sirtaki! - sus-1463569059.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Comunității Elene "Elpis" din Constanța continuă pregătirile în ceea ce privește organizarea evenimentului prin care se intenționează ca municipiul Constanța să intre în Cartea Recordurilor dacă va reuși să adune într-un Sirtaki, cel mai popular dans grecesc, câteva mii de oameni. În prezent, recordul mondial este deținut de provincia Volos, unde, în anul 2012, în dans s-au prins 5.614 persoane. 

Doborârea recordului privind dansul grecesc urmează să aibă loc la data de 28 mai, la Constanța, motiv pentru care sunt așteptați cât mai mulți participanți, atât din țară, cât și de peste hotare.

Pentru ca dansul să se desfă-șoare conform cerințelor, președintele Comunității Elene "Elpis" din Constanța, Anton Traian Antoniadis, a anunțat că cei interesați sunt așteptați la repetițiile ce au loc în fiecare săptămână.

"Programul repetițiilor din Constanța al acestei săptămâni pentru evenimentul din 28 mai este următorul: miercuri, 18 mai, ora 18.00, Școala Nr. 2 vis-a-vis de Biserica Greacă; joi, 19 mai, ora 18.00, Piața Ovidiu; vineri, 20 mai, ora 18.00, Școala Nr. 2 vis-a-vis de Biserica Greacă; sâmbătă, 21 mai, ora 17.00 - în față la Radio Constanța (Vacanța) Vila Nr. 1 Mamaia. Totodată, duminică, 22 mai, de la ora 11.00, repetițiile vor avea loc în față la Radio Constanța (Vacanța) Vila Nr. 1 Mamaia", a declarat Anton Traian Antoniadis. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
george
18 mai 2016
de ce?

dar nu mai bine intram in cartea recodurilor cu o placinta dobrogeana , asa usor influentabili suntem de toate neamurile de au poposit pe aici , sirtaki sa faca la ei acasa , noi puteam sa intindem o hora dar comunitatea elena este mult mai puternica se pare

Alina
18 mai 2016
Ptr George

George, de ce nu te pui tu sa amesteci aluatul si sa te inbuibi cu placinte pana ti se face rau? Atat de jos am ajuns noi Constantenii incat sa comentam la orice face cineva frumos? De ce nu faci tu ceva in loc sa stai sa comentezi? Eu una ma duc cu toate prietenele mele ptr ca este pacat sa ratez asa ceva. M-as fi dus si la hora si la orice face cineva frumos ptr orasul asta. Dar sigur la placinte nu

Liliana
18 mai 2016
placinte

Sigur ca da la placinte inainte si la ceva frumos cum e facut asta inapoi parca a inebunit lumea dar si normal dupa atatia ani de cadere a omului. cum face careva ceva cum sar gura sparta sa imparta cu noroi. fa tu ma george ceva si vorbeste dupa

Ion
18 mai 2016
...

Mi se pare normal ca intr-un oras fondat acum vreo 2000 de ani de greci sa existe si o comunitate elena destul de puternica. Si asta nu-i neaparat un lucru rau. Ba ar putea fi bine din multe pct de vedere, pt .ca ar fi o punte intre Romania si Grecia si ar ajuta la dezvoltarea unor relatii, mai ales comerciale. Mai bine sa ne rugam sa nu ne trezim cu o comunitate tiganeasca foarte puternica. La cum se impuiaza astia, cam intr-acolo ne indreptam. Si sa vezi atunci nasoale.

ola cala
18 mai 2016
mobilizare electorala

Cea care a scris articolul a postat o fotografie care nu are nici o legatura cu Comunitatea Elena. S-ar putea sa fie dansatori bulgari, ucrainiei,rusi,etc, in nici un caz greci. Nu mi se pare de bon ton sa-ti concurezi tara de unde zici ca iti tragi radacinile. Dlui. Antoniadis ,care nu cunoaste nci macar sumar limba greaca , nu poti sa-i ceri mai mult. Toata povesea cu aceasta mobilizare are un substrat electoral PMPist. Pretextul cu Cartea Recordurilor arata ca are o oarecare abilitatate politica in a manipula electoratul.Ideea cu hora nu e rea.Poate o promoveaza fagadau sau Bogdan Diaconu.

Ptr OLA CACA
18 mai 2016
Ola caca

Bai OLA CACA din cate am citit evenimentul este pentru noi romanii si daca tacttu a fost vreun neam de dac dane arborele genealogic. care traieste aici e ROMAN. Daca vorbea cu tinensi mamittica ta in greaca spuneai ca nu e bine ca nu stie romana. Si cu PMPul eu am intrebat daca e membru si nu mai este . Asa ca bagate la somn sau spune ce dracu vrei de la noi. Eubspun BRAVO DOMNULE ANTONIADIS

Dan
18 mai 2016
Doamne

Ma uit cu groaza la ce am ajuns noi romanii, eram oameni cu judecata cu bun simt cu rusine. Cand vad comentarii atat de acide asupra cuiva care face ceva pentru orasul asta ma intreb daca sunteti normali. Ce este rau in ce se face nu vad. Din contra ar trebui sa fim mandri ca putem face ceva in acest oras

Eteristu' lu' Alexandru Ipsilanti
18 mai 2016
Constanteni in delirium tremens

Articolasul in cauza arata inca o data, daca mai era nevoie de asa ceva (sic!), faptul ca tomitanii sunt niste simpli imitatori, fara putere de judecata, gata sa se arunce cu tartacutele inainte la prima tentativa de manipulare. Excludem faptul ca nu are nicio legatura sa faci ceea ce s-a facut prin lume la capitolul dansuri grecesti cu ani multi inainte, mai trist este ca pana si grasa asta de "ziarista", o tanti de vreo 60 de ani dupa fata ei de mumie, crede cu tarie ca este vreo descoperire epocala imitatia asta ordinara. Asa locuitori ai judetului, asa "ziaristi"!

monica
18 mai 2016
greceste

e foarte frumos pentru cei ce vor, sa invete dansuri grecesti, poate chiar si limba greaca; sa intram in u.e. ca un popor civilizat !

tineri din cta
18 mai 2016
felicitari

Felicitari pentru initiativa ! Scoateti Constanta din mocirla si nu dati atentie frustratilor, domnule Antoniadis. De-asta suntem in urma altor orase, pentru ca exista persoane care stau sa birfeasca despre orice, oricine si oricand . Mergeti inainte si succes ! Noi vom fi acolo pe 28 mai.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.545 secunde