Zanfir Iorguș: "Mangalia trebuie să scape de echipa Tusac. Deservește interesele șefilor de la Constanța"

1565
17
Zanfir Iorguș:

Candidatul PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguș, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă că nu are temeri cu privire la scrutinul electoral ce urmează, pentru că, spune el, oamenii din municipiu știu foarte bine "cât rău a putut să producă echipa lui Claudiu Tusac".
"Este nevoie de echipa noastră de profesioniști. Oamenii sunt conștienți că după patru ani sub administrația PSD cu Tusac și PNL cu Sorin Andrei și ceilalți, Mangalia este în cădere liberă. Toate problemele existente acolo la momentul actual au fost cauzate de lăcomia și reaua credință de care au dat dovadă acești indivizi mediocri. Au vândut toată Mangalia unui grup de interese din Constanța. Sunt simple marionete ale șefilor din Constanța. Agresivitatea acestei echipe în campania electorală este doar semnalul disperat al abdicării iminente. Trebuie să scăpam de acești oameni care nu asigură nicio perspectivă asupra Mangaliei", a declarat Iorguș.
Iorguș a menționat că stă bine în sondaje, cu mult peste contracandidații săi și a specificat că are susținere din partea mai multor organizații, precum și a unor candidați independenți.
"Am susținerea UNPR, PNȚCD și chiar avem o colaborare cu cei de la PV. Ei își susțin candidatul, însă am discutat posibilitatea unei colaborări post-electorale. Am discutat despre acest aspect și cu Viorel Oleniuc. Vrem ca după alegeri să formăm o echipă numai din specialiști, care să provină din rândul tuturor partidelor care și-au dorit să-l înlăture pe Tusac de la Primăria Mangalia", a explicat candidatul PDL.
Cu privire la candidatura lui Iorguș, liderul UNPR, George Lipoveanu, a menționat: "Nu avem timp ca după patru ani de ceartă la Mangalia să luăm un începător pentru a-l instrui și pentru a-l învăța administrație. Iorguș este pregătit și are expe-riența necesară. Va da o notă de excepție administrației locale".
Declarațiile au fost făcute în contextul unei conferințe de presă organizată pentru anunțarea protocolului de colaborare între UNPR, PDL și PNȚCD Mangalia.



Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Vali
18 mai 2012
Haita

Cine se aseamana, se aduna! Iorgus si-a adunat haita de sustinatori cu care sa sufoce Mangalia.Adevarat, are expertiza in manipularea oamenilor si a banilor in folos strict personal si eventual de clan. Ne este rusine cu acest individ la primarie.

maimuta
18 mai 2012
cucu

un ingineras mediocru....a lucrat in santier la ppup...meseria de baza este de dovlecar......in continuare vrea ca mangalia sa contribuie la bunastarea lui materiala......ce figura de dobitoc are pe microbuzele din mangalia.....

Surugiu
18 mai 2012
Defrisatorul

Daca mai apucai un mandat si stadionul il vindeai ca teren de case. Rusine omule, nu ai fost in stare sa faci un parc in Mangalia, cand aveai copacii deja crescuti in curtea spitalului. Ai preferat sa-l imparti cu interlopii si cu consilierii tai. Halal primar>

C. Neagoe
18 mai 2012
lichea

, Tupeu de mare lichea sa mai ceara votul cetatenilor mangaliei . Crede ca toti sunt prosti sau cumparabili , dar se inseala . Toti stiu cum s-a imbogatit . Afirma ca este sustinut de PNTCD ; o minciuna din multe altele . Cei din PNTCD , care vor sustine pe Iorgus , au avut probabil si ei de ciugulit , in rang de slugi si vor primii ce trebuie din partea conducerii PNTCD. Daca pot motiva care sunt motivele pentru care merita sustinut , sa o faca public .

mangaliotul inghetat
18 mai 2012
bv lui

lasa ca nici cu tigoiu de tusac-ma-cac nu mie rusine!!!! are si ala o fata langa ponta mazare si nicusor...4 ghioarle in 1!!!Ma intreb,ba cum s au gasit toti 4??????

mangaliotul inghetat
18 mai 2012
bv lui

lasa ca nici cu tigoiu de tusac-ma-cac nu mie rusine!!!! are si ala o fata langa ponta mazare si nicusor...4 ghioarle in 1!!!Ma intreb,ba cum s au gasit toti 4??????

RALUCA
18 mai 2012
Inginerasul?

Este evident ca pentru unii, inginerasul deranjeaza. Mai mult ca sigur ca va plac carciumarii si interlopii. Sau campania plina de prost gust si de dezmat propagata de Tusac. Pentru cei care nu iubesc intelectualii din jurul lui Iorgus: Voi l-ati meritat pe Tusac pentru ca era dupa chipul, asemanarea si pregatirea voastra de doi lei.

cucu
18 mai 2012
raluca

raluca ca de obicei esti dusa cu pluta......cred ca te impresioneaza inginerasul dovlecar

ady
18 mai 2012
Jos hotii , nasu si finu!

NU VOR VOTA TUSAC DAR NICI IOGUS , CARE SUNT LA FEL. AVEM DIN CE ALEGE

Diandra
18 mai 2012
Votam Mihai Claudiu Tusac

Mangalia voteaza Mihai Claudiu Tusac. Un primar PSD un consiliu PSD un guvern PSD, asta e solutia, noi asta votam. Nu avem nevoie de jefuitori si spagari mincinosi.

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2575 secunde