Al doilea tur al alegerilor la Colegiul Medicilor Constanța

650
Peste 1.800 de membri cu drept de vot ai Colegiului Medicilor Constanța își aleg, astăzi și mâine, reprezentanții în Consiliul Județean al colegiului.

Potrivit președintelui Colegiului Medicilor Constanța, dr. Gabriela Dascăl, 38 de candidați se luptă pentru cele 19 locuri disponibile în Consiliul Județean, 16 medici candidează pentru a reprezenta Constanța în Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România, iar pentru funcțiile de cenzori s-au înscris trei persoane.

Pentru a putea participa la vot, medicii trebuie să aibă plătită cotizația lunară de 30 de lei. "În prezent, sunt aproximativ 400 de membri fără drept de vot, dar care pot participa la alegeri dacă achită suma aferentă cotizației", a declarat dr. Gabriela Dascăl.

Dacă, la primul tur al alegerilor, s-a înregistrat o prezență de numai patru procente, președintele CMR Constanța speră ca, de data aceasta, să se întrunească numărul de medici necesar validării alegerilor.

"Din experiența anilor trecuți, prezența la vot este mai bună în turul doi", a menționat dr. Dascăl. "Pentru cei interesați, listele candidaților sunt publicate pe site-ul oficial al colegiului, unde se găsesc și toate informațiile despre aceste alegeri".

Urnele de vot vor fi deschise, în ambele zile, de la 8.00 dimineața până seara, la ora 20.00, la sediul Colegiului Medicilor din Constanța de pe bd-ul 1 Decembrie 1918, nr. 31. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Medicii români trebuie protejați
Pagina a fost generata in 0.2042 secunde