Măceșele întăresc imunitatea
Bogate în vitamine și minerale, măceșele sunt utilizate frecvent în medicina naturistă, datorită beneficiilor pentru sănătate. Aceste fructe măresc pofta de mâncare, vindecă acneea și întăresc sistemul imunitar al organismului.
Măceșele conțin vitamine din complexul B, vitaminele A sau C, dar și minerale precum magneziu, potasiu și sodiu. Fructele roșiatice se pot consuma crude în salate dacă sunt scoși sâmburii, sau sub formă de ceai și tinctură.
Ceaiul de măceșe este recunoscut ca un bun stimulator al sistemului imunitar, datorită conținutului de proteine vegetale și vitamine care conferă rezistență împotriva infecțiilor.
Măceșele conțin vitamine din complexul B, vitaminele A sau C, dar și minerale precum magneziu, potasiu și sodiu. Fructele roșiatice se pot consuma crude în salate dacă sunt scoși sâmburii, sau sub formă de ceai și tinctură.
Ceaiul de măceșe este recunoscut ca un bun stimulator al sistemului imunitar, datorită conținutului de proteine vegetale și vitamine care conferă rezistență împotriva infecțiilor.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 13 Octombrie 2011
Miercuri, 21 Iulie 2010
Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010