Alimentația în sezonul rece
143
Articole de la același autor
Cum se moare cu zile în Spitalul Județean. Pacient cu infarct, "uitat" patru ore la Urgență, dus cu elicopterul la București!
06 Octombrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cât costă o naștere, la Constanța, la spital privat vs. Spitalul Județean
24 Septembrie 2014
"Pe durata sezonului rece, putem profita de portocale, mandarine, grepfruit, clementine, kiwi, mere, banane ce sunt bogate in vitamina C și bioflavonoide, de legume precum morcovi, praz, cartofi, varză, conopidă atât sub formpă proaspătp dar și congelate sau sub forma de murături (atenție la sare!).
Se recomandă să asigurăm organismului cel puțin 5 porții de fructe și legume zilnic.
De asemenea, se recomandă consumarea a cât mai multor supe calde, care sunt nutritive și nu îngrașă. O altă recomandare sunt băuturile calde, în special ceaiurile, care ajută și la prevenirea răcelii și la hidratarea atât de necesară", explică dr. Loti Popescu, coordonatorul programelor de sănătate din cadrul DSP Constanța.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 22 Iulie 2014
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Luni, 20 Octombrie 2014
Miercuri, 27 August 2014
Joi, 14 August 2014
Marţi, 29 Iulie 2014
Vineri, 25 Iulie 2014
Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Joi, 19 Iunie 2014
Luni, 16 Iunie 2014