Alimente care provoacă un miros corporal neplăcut
Articole de la același autor
Uleiul pentru bebeluși poate fi folosit și de către adulți
30 Ianuarie 2023
Determinarea indexului gleznă-braţ ajută la diagnosticarea bolii arteriale periferice
04 Februarie 2023
Pudra de dafin, benefică pentru organism
14 Februarie 2023
Terapie minim invazivă, în premieră în România, disponibilă acum, la Eva Med Center din Constanţa
27 Ianuarie 2023
Sucuri delicioase care vă întăresc sistemul imunitar
30 Ianuarie 2023
În general, mirosul este produs de un dezechilibru al corpului cauzat de diferiți factori, precum bacteriile, transpirația în exces sau alimentele care modifică pH-ul și aciditatea organismului. Dintre alimentele care provoacă mirosul corporal urât amintim roșiile. Aroma uleiului din tulpinile de roșii este foarte asemănătoare cu mirosul de transpirație. De ce se întâmplă asta? Mirosul de transpirație este influențat de carotenoizii și terpenele din roșii. Prin urmare, există o relație directă între cantitatea de roșii pe care o consumați și intensificarea mirosului transpirației. Deși nu pare, o bună parte a populației are intoleranță la lactoză, deoarece nu mai produce enzima lactază. Alte persoane, deși au această enzimă, se confruntă cu gazele, balonarea și flatulența.
Dacă nu puteți tolera laptele, după ce îl consumați transpirația miroase a varză. De asemenea, anumite specii pot provoca miros corporal neplăcut și nu din cauza manipulării lor cu mâinile goale când gătiți. Peștele este bogat în vitamina A, iar anumite specii, precum păstrăvul sau tonul, conțin colină (vitamina B4), care oferă un iz de pește mirosului natural uman. Broccoli, conopida și varza sunt bogate în potasiu și antioxidanți, dar conțin și o cantitate mare de sulf. Această substanță vă poate face să emanați un miros neplăcut atunci când transpirați. Acest lucru se întâmplă deoarece sulful se disociază în diferite substanțe care provoacă un miros neplăcut ce poate dura câteva ore. Atât usturoiul, cât și ceapa sunt alimente care servesc la acumularea de substanțe care sunt ulterior eliminate prin transpirație și plămâni.
Dacă nu puteți tolera laptele, după ce îl consumați transpirația miroase a varză. De asemenea, anumite specii pot provoca miros corporal neplăcut și nu din cauza manipulării lor cu mâinile goale când gătiți. Peștele este bogat în vitamina A, iar anumite specii, precum păstrăvul sau tonul, conțin colină (vitamina B4), care oferă un iz de pește mirosului natural uman. Broccoli, conopida și varza sunt bogate în potasiu și antioxidanți, dar conțin și o cantitate mare de sulf. Această substanță vă poate face să emanați un miros neplăcut atunci când transpirați. Acest lucru se întâmplă deoarece sulful se disociază în diferite substanțe care provoacă un miros neplăcut ce poate dura câteva ore. Atât usturoiul, cât și ceapa sunt alimente care servesc la acumularea de substanțe care sunt ulterior eliminate prin transpirație și plămâni.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Miercuri, 02 Noiembrie 2022
Marţi, 16 August 2022
Luni, 14 Iunie 2021
Miercuri, 27 August 2014
Miercuri, 25 Iunie 2014
Vineri, 20 Iunie 2014
Miercuri, 18 Iunie 2014
Miercuri, 07 Mai 2014