Analize recomandate în cazul căderii părului

214
Analize recomandate în cazul căderii părului - analize-caderea-parului-1692788593.jpg

Articole de la același autor

Pentru a lua măsurile potrivite atunci când ne confruntăm cu stresanta cădere a părului, trebuie să identificăm cauza. Pentru a primi diagnosticul potrivit, vizitează un medic dermatolog. El îți va recomanda o serie de analize și teste necesare în cazul unei astfel de probleme.

Află cum îți poți da seama că ai de-a face cu fenomenul căderii părului și ce investigații ar trebui să urmezi. Cauzele căderii părului pot fi multiple. Dar înainte de a pune un diagnostic, medicul va realiza un examen fizic. Îți va pune câteva întrebări legate de dieta pe care o urmezi, rutina de îngrijire a părului, dar și de istoricul tău medical și familial.

Printre investigațiile pe care specialistul le poate recomanda, se numără și analizele de sânge pentru căderea părului, cu scopul de a depista eventuale probleme ce declanșează problema. Dereglările hormonale tiroidiene se numără printre cauze. Prin urmare, se pot face analize de hormoni, dar și pentru a depista un eventual deficit de nutrienți. Este vorba despre vitamina A, biotină, vitamina D, fier, zinc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0235 secunde