Atenție la carnea de porc neautorizată! Vă puteți îmbolnăvi de trichineloză
156
Atenție la carnea de porc cumpărată în perioada sărbătorilor! Dacă alegeți să cumpărați astfel de produse, asigurați-vă că sunt sunt ținute în galantare curate și în condiții propice.
Dr. Loti Popescu, medic coordonator în programele de sănătate ale DSPJ Constanța are și câteva recomandări pentru populație care nu sunt de neglijat:
- nu cumpărați carne de porc neautorizată sanitar – veterinar
- nu cumpărați carne de la comercianții care "vând pe marginea drumului"
- renunțați la obiceiurile culinare riscante, adică nu consumați carnea decât după ce ați preparat-o corespunzător.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 16 Decembrie 2010
Vineri, 05 Noiembrie 2010
Marţi, 22 Decembrie 2009